32. poglavlje

800 29 4
                                    


Gabriel

Sahranili smo Miju prije nekoliko dana. Osjećao sam se slomljeno, osjećao sam se kao da je stvarno sahranjujemo. Tako je i izgledalo. Sahranili smo Miju koju smo mi poznavali. Ova nova Mia nas ne poznaje. Ova nova Mia je izgubila sva svoja stara sjećanja kao i nova. Ne zna tko smo, ne zna što smo joj mi.

Kada se probudila, uplašila se kada je vidjela tri muškarca ispred sebe. Dean ju je nekako uspio smiriti. Pitanje koje je stalno ponavljala, i sada boli kada ga se sjetim. Tko ste vi? Ponavljala ga je toliko puta da mi njezin glas još uvijek odjekuje u mislima. Nisam spavao od toga dana. Mia je ovoga puta izgubila sve što je imala.

A ja sam kriv za to.

Sahranili smo je slijedeći dan. Bilo nas je samo nas četvero na lažnom sprovodu jer se Dean nije htio odvajati od Mije, a Sebastian nije smio izaći u javnost zbog Škorpiona. I Škorpion je također bio na sprovodu kako bi se uvjerili da je istina ono što im je doktor rekao. Pozorno sam ih pratio dok se lažna sahrana održavala. Bili su na sigurnoj udaljenosti, ali sam ih ipak ugledao. Nakon toga, svaki njihov trag se gubi. Izgleda da su povjerovali u našu malu predstavu. Više se nisu pojavljivali u gradu zbog čega je Mia bila napokon sigurna. Jučer se vratila u svoju kuću.

Još uvijek mi mislima prolazi slika Mije kako sve zbunjeno promatra kao da nije mogla vjerovati da je ona imala nešto onako lijepo. Vidjela se bol u njezinim očima jer se nije mogla sjetiti ničega.

Sebastian je također bio slomljen jer je izgubio svoju sestricu koju toliko voli. Nikada to nije priznao, ali znam da je voli. Sebastian nikada ne pokazuje slabost, ali otkako se Mia probudila, na njegovom licu se mogla vidjeti paleta raznih osjećaja.

Svi smo slomljeni. Svi smo šokirani.

Moja sestra je danima plakala zbog Mije. Pokušavao sam je utješiti, ali nisam znao kako. I sam sam bio neutješan. Sada znam da sam Miju izgubio zauvijek i zbog toga sam sam kriv. Trebao sam je slušati. Trebao sam se prije pokrenuti i odvesti je na sigurno sada ne bi imala ovaj problem. Mia se počela prisjećati svoje obitelji, svojih prijatelja, a sada joj je i to oduzeto.

Kako sam mogao biti tako glup?

Sestra mi je rekla da se prestanem kriviti zbog svega, ali jednostavno nisam mogao. Ovo sam joj ja učinio. Ja sam uništio Miju i njezin novi život zbog toga što sam bio jebeno tvrdoglav. Nikada si ovo ne mogu oprostiti.

Jedina dobra stvar u svemu ovome je što joj je Dean napokon priznao istinu. Napokon joj je rekao da su njih dvoje brat i sestra. Kada se Mia probudila, bila je skoro pa histerična jer nas nije poznavala, a onda joj je Dean rekao da su brat i sestra. Donekle se smirila, ali bol na njenom licu je bila očita. Izgledala je tako krhko i izgubljeno dok je ležala na onom krevetu.

Mislima sam se vratio u dan kada se Mia probudila i kada se moj cijeli svijet raspao.

„Tko ste vi?", upitala je Mia promuklo. Gledala nas je naizmjence, a onda je svoje oči zaustavila na Deanu. Gledala ga je zbunjeno. Ja sam prestao disati. Oko mene je sve nestalo.

Dean ju je pokušao uhvatiti za ruku, ali ju je ona bojažljivo povukla. Dean je izgledao kao da mu se cijeli svijet srušio. Nitko ne zna kako se on sada osjeća kao nas trojica. Nas trojica smo je najbolje poznavali i sada kada znamo da smo je izgubili, to jebeno boli.

Sebastian se šokirano odmaknuo od kreveta te je stao ispred prozora i zagledao se u dvorište. Ramena su mu bila napeta.

„Mia, ne poznaješ nas?", upitao je Dean tihim, hrapavim glasom. Mia je još jednom zaokružila pogledom po sobi i odmahnula glavom. Suze su joj zasjale u očima. Bila je prestravljena dok je zurila u nas. Kriste, nisam mogao niti zamisliti što joj u ovom trenutku teče mislima. Gledala je u trojicu velikih muškaraca koji su je okružili. Trojica muškaraca koju ona više ne poznaje. Toga bi se svatko prestrašio.

Osveta #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu