21. poglavlje

777 38 2
                                    


„Nathan, dođi." Mia je začula mamu kako viče pa se sjurila niz stepenice i sjela je na sredinu jer je znala što sada slijedi. Začula se glazba, mamina najdraža pjesma, naravno, a onda su njezini roditelji uz veseli smijeh zaplesali. Svaku večer ih je Mia gledala kako plešu i zabavljaju se. Kada bi ona trebala spavati, Mia je promatrala svoje roditelje koji su mislili da je ona već u dubokim snovima. Jednom se slučajno probudila i zatekla ih kako plešu. Imala je samo pet godina i od tada ih je svaku večer promatrala. Voljela ih je promatrati. Bili su tako zaljubljeni. Izgledali su kao dva tinejdžera.

Tata je okrenuo mamu, a onda ju je spustio u struku i udijelio joj jedan poljubac u rumene usne zbog čega se mama glasno nasmijala. Oboje su se hihotali kao djeca. Mia je zadrhtala zbog tog zvuka. Obožavala ih je slušati kako se zajedno smiju.

„Probudit ćemo djecu, Elena."

„Čini se da smo jedno već probudili", rekla je mama i pogledala prema Miji koja ih je zadivljeno promatrala preko rukohvata na stepenicama.

„Mjesečeva Ratnice, što to radiš?" začula je poznati glas iza sebe. Nasmiješila se i okrenula se prema izvoru glasa.

„Pogledaj ih samo." Ponovno se okrenula prema svojim roditeljima. Osjetila je nekoga pokraj sebe, ali njezin pogled je bio zalijepljen za njezine roditelje. Oni su je pozvali i ona je veselo poskočila i pridružila im se u plesu.

„Trebala bi spavati, dušice", rekao je tata. Njegove zelene oči su sjajile od sreće i ljubavi prema njegovoj malenoj obitelji.

„Želim plesati malo s vama", rekla je Mia koja je odjednom izgledala kao odrasla žena. Zagledala se u svoju mamu i raširila svoje oči kada je shvatila da je vidi. Crvena kosa, prekrasne oči boje lješnjaka i njezin osmijeh koji je oduzimao dah. Bila je to njezina mama.

Mia joj je prišla i pomilovala je po licu. Suze su je zapekle u očima.

„Tako si prekrasna", rekla je Mia tiho. Njezina mama se još šire nasmiješila i stavila svoju ruku preko Mijine koja je bila na maminom obrazu. Mama joj je nešto govorila, ali je Mia više nije mogla čuti. Nešto ju je naglo odvuklo od njezine obitelji.

Otvorila sam oči i zatreptala. Shvatila sam da sam u svojoj sobi, a ne u dnevnom boravku sa svojim roditeljima. Još uvijek sam čula glazbu pa sam na trenutak zatvorila svoje oči kako bih se vratila u onaj prekrasni trenutak sa svojim roditeljima, ali je glazba naglo prestala. Oko mene se čuo samo šum valova i pjev ptica. I Gabriel koji je pjevušio u kupaonici.

Uspravila sam se u krevetu i široko se nasmiješila. Bože, bio je to tako prekrasan san, tako stvaran. Imala sam osjećaj da sam stvarno s njima ondje i da dodirujem svoju mamu. Bila je tako prekrasna i imala je lijepi, nježan glas. Moji snovi su postali učestaliji i polako sam se počela prisjećati svega. Uskoro bih mogla saznati sve o svojoj prošlosti. Ono najvažnije sam saznala, imena svojih roditelja. Još mi samo treba njihovo prezime i mogla bih ih naći.

Pjevušenje iz kupaonice se nastavilo pa sam zbacila prekrivač sa sebe i ušla u kupaonicu. Gabriel je bio pod tušem i odlučila sam mu se pridružiti. Brzo sam skinula odjeću sa sebe, zamotala sam gips kako mi se ne bi smočio, a onda sam otvorila vrata tuša. Gabriel se okrenuo prema meni i odmjerio me svojim vrućim pogledom. Povukao me je pod topli mlaz, a onda me je strastveno poljubio. Uhvatio me je za stražnjicu pa sam ovila noge oko njegovog struka. Uskoro sam osjetila hladni zid iza svojih leđa.

Grebala sam ga noktima po leđima jer sam ga željela osjetiti bliže sebi, u sebi. Bio mi je potreban kao zrak što ga dišem. Nevjerojatno je kako sam brzo postala ovisna o ovome muškarcu.

Osveta #1Where stories live. Discover now