16. poglavlje

844 31 9
                                    

Gabriel


„Kog vraga ti radiš ovdje?", viknuo sam glasno čim sam ugledao osobu na vratima. Ubit ću ga! Jebeno ću ga ubiti! Nitko me ovdje neće moći spriječiti da mu učinim nešto nažao. Prije osam godina je povrijedio moju sestru i ostavio je samu s djetetom. Imao je jebenu hrabrost pojaviti se ovdje.

„Kevine, zaustavi ga", rekla je Mia i pogledala u mene. Ona je još uvijek bila pokraj vrata i odlučno me je gledala. Očima sam joj govorio kako me on neće moći spriječiti da skočim na ovoga gada, a ona mi je svojima odgovarala da se smirim. Ne mogu se jebeno smiriti. Još uvijek sam nabrijan od svoje nesreće, a sada mi se jebeni Ben Donovan našao na putu. Savršeno se poklopilo.

Kevin me je zaustavio usred koraka i čvrsto me je držao. Pokušao sam ga odgurnuti, ali je gad bio previše snažan. Kad se to dogodilo? Bijesno sam ga prostrijelio pogledom no on nije niti trepnuo.

„Što radiš ovdje?" upitala je tiho moja sestra. Malo sam se primirio i pogledao u nju. Ona je još uvijek bila šokirana što se njezin bivši vratio. Primijetio sam i kako drhti dok ga je promatrala. Maya je stala pokraj nje i uhvatila je za ruku kako bi je smirila. Siguran sam kako se mojoj sestri sada sve vratilo. Njegov odlazak, njegove nemilosrdne riječi koje joj je rekao na odlasku. Povrijedio ju je i sada ja imam priliku povrijediti njega. Zadnji puta se izvukao, ali sada definitivno neće.

Vratio sam svoj pogled na njega. On je zurio u Ashley s bolnim pogledom. Koji jebeni glumac! Nadam se da moja sestra neće pasti na taj pogled. On ne zaslužuje biti ovdje. Mia je još uvijek stajala na vratima i nije micala svoj čvrsti, bijesni pogled s Bena. Siguran sam da bi gad pobjegao od tog pogleda samo da malo spusti svoj pogled. Mia ga nije željela uopće pustiti u kuću i bio sam joj zahvalan na tome. Znao sam da na nju mogu računati u ovom trenutku. Mia neće dozvoliti Benu da se približi Ashley koja joj je bila poput sestre.

„Pitala te je nešto, Ben. Što radiš ovdje?" upitala je Mia bijesno. Prekrižila je svoje ruke preko prsa. Ja sam se na tren smirio jer sam znao da ona ovo može mirno odraditi. Pustio sam nju da vodi ovaj jebeni show.

„Do- došao sam vidjeti Ashley."

„Ashley ne želi vidjeti tebe."

„Moram razgovarati s njome." Ben je bio uporan, ali ni moja cura nije odustajala. Približila mu se jedan korak zbog čega je on bio prisiljen ustuknuti. Mogao bih se zakleti da sam vidio strah u njegovim očima. Ponekada se i ja bojim Mije i tog njezinog opasnog pogleda, ali većinu vremena se zbog toga napalim. Jebiga, muškarac sam.

„O čemu želiš razgovarati sa mnom?" upitala je Ashley čvrsto. Podignula je glavu visoko i tako mu pokazivala da je snažnija nego što se osjećala. Bio sam tako ponosan na nju u ovome trenutku.

„Moram ti objasniti što se dogodilo. Moram ti objasniti zašto sam otišao."

„Mislim da si malo zakasnio, stari. Ona ne treba tvoja objašnjenja", rekao je Ashton. Do sada je stajao naslonjen na zid u blizini kuhinje, ali sada je stao iza moje sestre i uhvatio je za ramena. Ashley se naslonila na njega kao da je on njezina stijena. Bio sam mu zahvalan što je on ovdje i što nije jebeno pobjegao kada je ugledao ovoga gada. Moja sestra je bila sretna s Ashtonom i zbog toga se i meni sviđao. Benu neću dozvoliti da ovo uništi.

„Znam da sam jebeno zabrljao, ali moram ti sve ispričati. Molim te, Ashley, poslušaj me." Vidio sam kako se moja sestra koleba. Htjela je pristati na to, ali ja to neću dozvoliti. Ona i Ben nemaju razloga pričati. Moram tome stati na kraj.

Otresao sam Kevinove ruke sa sebe. Ovoga trenutka je bilo puno lakše jer mu je koncentracija popustila i pratio je sve što se događa u ovoj sobi. Na korak od Mije i Bena, Mia se okrenula prema meni i stavila svoje ruke na moja prsa. Njezini topli dlanovi su polako umirivali vatru koja je gorila u meni.

Osveta #1Where stories live. Discover now