V. Eu sunt Maleyah

2.9K 227 41
                                    


Perspectiva lui Kael:

Îmi aprind o țigară și scot un mârâit când observ că tocmai am lăsat pachetul gol. Perfect, acum trebuie să fac rost și de țigări. Cineva să-mi explice de ce naiba am acceptat să vin la petrecerea asta nesuferită. Aș fi putut la fel de bine să-mi petrec timpul făcând niște lucruri mult mai interesante.

Mă cuibăresc mai bine în fotoliul moale și trag adânc în piept fumul toxic. Un grup de adolescenți în călduri adunați în căsoaia unui bogătan care ar face orice să atragă atenția este tot ce mi-aș fi putut dori vreodată.

Expir tot fumul din plămâni și formez cerculețe în aer. Încerc să fac abstracție de muzica infectă care bubuie în boxe. Din când în când se întrerupe, dar nu apuc să mă bucur de mai mult de o secundă de liniște, căci se aud tot felul de voci care îi urează "La mulți ani" unui anumit Heath. Probabil snobul în a cărui casă sunt. Păi, măcar băutura-i pe gratis, căci e singurul lucru care mă ține momentan aici.

Arunc o privire scurtă spre Caden care stă tolănit pe canapeaua de lângă mine, cu actuala sa iubită călare pe el, sărutându-l de mama focului. Peste două zile, nici nu-și va aminti numele ei. Așa este el și a învățat de la cel mai bun.

La un moment dat, blonda îi spune ceva la ureche, apoi se ridică din brațele lui și pleacă, dar nu înainte ca prietenul meu să-i strângă puternic una dintre fese între degetele lui.

— Mai amintește-mi o dată de ce sunt aici, zic după ce trag și ultimul fum din țigară.

— Pentru că ești un prieten bun, schițează un zâmbet și îmi face cu ochiul.

Își mușcă buza de jos, rânjește pervers și își freacă palmele una de alta, apoi se ridică de pe canapea și o urmează pe blondă. Nu-mi trebuie mult să mă gândesc ce se va întâmpla mai departe, căci este evident. Iar când cei doi intră într-o cameră separată, zâmbesc mândru, și totodată, iritat că m-a lăsat singur aici cu gașca lui de copii cât timp el și-o trage fără regrete.

— Îți aduc încă o bere? o voce feminină îmi sparge în timpane.

Îmi mut privirea în partea dreaptă și o brunetă focoasă, pe jumătate goală și stă aplecată asupra mea, dezvăluindu-și întregul bust, iar apoi își lipește suav buzele de gâtul meu.

— Tot ce mă interesează în momentul ăsta e o țigară, mormăi și o îndepărtez, dezlipindu-i sărutul de pielea mea.

Se ridică nervoasă și înjură pe sub mustăți, după care își vede de drum, trântindu-și tocurile de podea și analizându-și următoarea victimă. Trebuie să recunosc că tipa chiar arată bine. Sânii îi sunt aproape descoperiți de un maiou cu un decolteu generos, iar, ei bine, fesele sunt tăiate pe jumătate de un material de blugi, aruncat pur și simplul pe corpul ei.

Dacă eram în toane bune cu siguranță aș fi ocupat următoarea cameră liberă fără să stau pe gânduri.

Întind mâna și apuc sticla cu băutură de pe masa din față și pufnesc dezamăgit când îmi dau seama că e goală. Mă înjur în gând că n-am lăsat-o pe tipă să-mi aducă întâi berea. Îmi trec mâna prin păr și mă ridic leneș de pe canapea, strecurându-mă printre trupurile transpirate care dansează frenetic.

Dau să ies cât mai repede din living, însă privirea mi se oprește pe o scenă care se desfășoară la câțiva metri în fața mea. Tipa de la service este înconjurată de câteva blonde care arată la fel. Ea pare că le povestește ceva în timp ce gesticulează necontrolat din mâini, iar celelalte râd cu gurile până la urechi. Normal că fetița lui tati e populară, nici nu știu de ce mă miră.

Maleyah - În lumina întunericuluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum