Κεφάλαιο 13

332 24 1
                                    

Το πλατύ χέρι του σωματοφύλακα τους εμπόδισε από το να πλησιάσουν περισσότερο στο τραπέζι, όταν ακούστηκε μια γυναικεία φωνή.
"Αφήστε τους να περάσουν. Είναι μαζί μας."

Τότε τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και δεν έλεγαν να αλλάξουν κατεύθυνση. Η Δάφνη κοιτούσε σαστισμένη την νεαρή κοπέλα. Αυτό ήταν το τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ να την δει. Η Άννα έκανε μια μικρή υπόκλιση προς την Πριγκίπισσα και στη συνέχεια χαιρέτησε την Μία. Δίπλα της ο Τομ κοιτούσε την Δάφνη με δέος.

"Βρε βρε τι έχουμε εδώ;" ρώτησε η Μία και χαμογέλασε στην Άννα και στον φίλο της. "Τι κάνεις Άννα; Τι σύμπτωση να σε δούμε εδώ! Θα μας συστήσεις τον φίλο σου;"

"Εμ ναι." Η Άννα καθάρισε τον λαιμό της. "Πριγκίπισσα Δάφνη, κυρία Μία από εδώ ο Τομ, είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος μου." αποκρίθηκε η Άννα.

"Φίλος, αλλά ευελπιστώ σύντομα και κάτι παραπάνω!" αστειεύτηκε ο Τομ και η Άννα τον σκούντηξε στα πλευρά, κοιτάζοντας τον με ένα δολοφονικό βλέμμα.

"Υψηλοτάτη..." αποκρίθηκε ο Τομ κάνοντας και εκείνος μια υπόκλιση. "Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω και από κοντά. Η Άννα μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εσάς.  Σας θαυμάζει πολύ, το ίδιο κι εγώ βέβαια."

"Ναι εε;" ρώτησε η Δάφνη και με την άκρη του ματιού της κοίταξε την Άννα, η οποία καθ' όλη την διάρκεια της συζήτησης είχε στραμμένο το βλέμμα της στο πάτωμα.

"Καθίστε μαζί μας, αν δεν είστε με παρέα. Θα χαρούμε πολύ, έτσι Δάφνη;" ρώτησε η Μία.

"Ναι ναι φυσικά." αποκρίθηκε η Δάφνη, η οποία είχε επικεντρώσει την προσοχή της στην κοπέλα και αδιαφορούσε για οτιδήποτε γινόταν γύρω της.

Η Μία αντιλήφθηκε την κατάσταση και έτσι έφυγε από το πλευρό της Δάφνης και πήγε στο πλευρό του Τομ για να του ανοίξει συζήτηση και να αφήσει το πεδίο ελεύθερο για την φίλη της. Στο μεταξύ η Δάφνη παρατηρούσε την Άννα.

Φορούσε ένα γαλάζιο φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο και είχε εκτεθειμένους τους ώμους της. Τον λεπτό λαιμό της στόλιζε ένα μακρύ κολιέ με διαμαντάκια πάνω, ενώ οι ξανθές μπούκλες της που κυμάτιζαν, έπεφταν πάνω στο μπούστο της. Δεν είχε φορτώσει το πρόσωπο της με έντονο μακιγιάζ. Προτίμησε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε καλύτερα την φρεσκάδα του προσώπου της.

"Είσαι πολύ όμορφη..." η Δάφνη δεν μπόρεσε  να συγκρατήσει τον εαυτό της.

Η Άννα ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά.

Η σανίδα σωτηρίας μου (LGBTQ+, gxg)Where stories live. Discover now