Κεφάλαιο 18

343 22 2
                                    

Τα χείλη τους ακούμπησαν για τρία δευτερόλεπτα, όμως στη Δάφνη φάνηκε αιωνιότητα. Ένιωσε να βρίσκεται στον Παράδεισο. Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά, ενώ ένιωθε μια έντονη επιθυμία στο κάτω μέρος του σώματός της. Πρώτη φορά ήταν τόσο ευτυχισμένη και συνάμα τρομοκρατημένη.

Τα χείλη της... Πώς να ξεχάσει τα χείλη που τόσο καιρό ποθούσε... Που τόσο καιρό ονειρευόταν να τα φιλήσει. Η Άννα είχε το θάρρος να κάνει αυτό που τόσο καιρό η Δάφνη δεν τολμούσε.

Έμοιαζε σαν όνειρο, όμως ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

Προσπάθησε να σηκωθεί με προσοχή από την γεμάτη με νερό μπανιέρα και κατευθύνθηκε στον καθρέφτη του μπάνιου. Τα χείλη της κόκκινα... έκαιγαν από την επαφή. Ήθελε να τρέξει να σφίξει στην αγκαλιά της την νεαρή κοπέλα, όμως δεν μπορούσε.

Έσκυψε στον μεγάλο νιπτήρα μπροστά της και στάθηκε για λίγο. Στο μυαλό της χαράχτηκε η θλίψη, ο τρόμος και η απογοήτευση στα μάτια της νεαρής κοπέλας που μόλις είχε πληγώσει. Τα μάτια της άρχισαν να γυαλίζουν. Αναστέναξε.

Ήξερε πως αυτή ήταν η αρχή του τέλους. Έπρεπε να δράσει για το καλό και για των δύο.  Ήξερε πως η επόμενη απόφασή της θα πληγώσει όχι μόνο την Άννα, αλλά και την ίδια, όμως έπρεπε να παρθεί.

-----------------

Το επόμενο πρωί η Άννα ξύπνησε νιώθοντας το κεφάλι της βαρύ και το σώμα της κουρασμένο. Σηκώθηκε και με αργό βηματισμό κατευθύνθηκε στο μπάνιο όπου αντίκρυσε την εικόνα της στον καθρέφτη.

Τα μάτια της κατακόκκινα, ενώ οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της μαρτυρούσαν την έντονη βραδιά που προηγήθηκε. Οι ξανθές της μπούκλες ήταν μπερδεμένες μεταξύ τους και τα ρούχα της τσαλακωμένα.

Μνήμες από την προηγούμενη νύχτα ξεπήδησαν στο μυαλό της και η Άννα άρχισε με δύναμη να χτυπάει τον εαυτό της.
Όταν πια δεν άντεχε, γονάτισε και ακούμπησε στην πόρτα του μπάνιου προσπαθώντας να κοντρολάρει τις ανάσες της.

Πόσο επιπόλαια φέρθηκε. Πόσο ανώριμα. Έπραξε χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες. Η Πριγκίπισσα θα νομίζει πως είναι κανένα ανώριμο κοριτσάκι που είχε το θράσος να την προσβάλει, και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Έπρεπε να απολογηθεί. Έπρεπε να δείξει στην πριγκίπισσα πως δεν είχε καμία πρόθεση να την εκθέσει ή να την προσβάλλει. Έπρεπε να βρει το κουράγιο να σταθεί μπροστά της και να της πει ότι μετάνιωσε για την συμπεριφορά της, παρόλο που η καρδιά της έλεγε το αντίθετο.

Η σανίδα σωτηρίας μου (LGBTQ+, gxg)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant