7. Bölüm

97.6K 5.3K 4.7K
                                    

Okumaya başlamadan önce lütfen yıldıza basmayı unutmayın.

Jutenya_ şurayı tıklayarak watpad hesabımı takibe alın. Jutenya aşiretimizin 15k olmasına az kaldı ve senide aramıza da görmeyi çok isterim.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve hepinizi çok seviyorum.

Keyifli okumalar.

"Baba"

Heja gözleri ile gördüğüne bile inanamıyordu. Kendisini o kadar çok babasının onu affetmeyeceğine inandırmıştı ki şimdi ona bir rüyadaymış da biraz sonra uyanacakmış gibi geliyordu. Babasının sırtın da birleştirdiği ellerine küçük bir çindik attı. Kendi haline güldü sonra gerçekti ve babasının kollarındaydı.

Babasının tütün esansı kokan kokusunu içine çekti. Nasıl bir özlemdi de hasreti bitmiyordu. Arasın da olduğu kollara baktı, karşılıksız güvenin adıydı. Oysa o kollara ihaneti kendisi yapmıştı. O kollardan kendisi gitmişti.

Boran Karadağlı kızının yüzünü, iki ellinin arasına alıp. Uzun uzun baktı. Kızının annesinden aldığı elaları titriyordu. O gözlere bakmayı nasıl özlemişti. Önce kızının yanaklarını teker teker öptü. Sonra kızının aldına dudaklarını bastırdı. Saçlarını da uzun, uzun koklayıp öptü.

Babası kollarıyla sardıkça Heja'nın hıçkırıkları, daha da arttı.

"Ağlama" dedi lakin Heja ağladı.

Boran Karadağlı ağlama, dedikçe Heja daha çok ağladı.

Günlerdir güçlü ve dik durmaya çalışmıştı Heja, şimdi o günlerin, acısını çıkarır gibi gözlerinden yaşlar boncuk, boncuk dökülüyordu. Kolların da ağlayıp göz yaşı dökeceği kimsesi yoktu ve şimdi vardı. Biliyordu babası onu sarar sarmalardı.

Boran Karadağlı tekrar sardı, kızını. Heja ile babasının arasında sürekli farklı bir ilişki vardı? Hiç bir zaman kızının ezilmesine, üzülmesine izin vermemişti. Her zaman küçük bir çocuğu sever gibi sevmişti kızını. Goncagülüm derdi.

Açmayan Goncagülüydü!

Abileri sürekli kıskanırdı baba kız arasında olan sevgi bağını. Heja'dan sonra Boran Karadağlı'nın güldüğünü kimse görmemişti.

Murat

" Baba yeter "diye isyan etti.

"Bırakta bu kaçakla birazda ben özlem gidereyim."

Heja babasının kollarında kafasını kaldırdı, abisine bakıp gözünde ki yaşlara tezat dudaklarında gülümsemeyle "Hala kıskanıyorsun" diye bir zerdeniște bulundu.

Murat'ın dudakları kenara kıvrıldı. O evlerinde sevgiyle şımartılmıș kız çocuğuydu. Kafasını olumlu anlamda sallayıp "Hala kıskanıyorum" dedi ve
Kollarını açıp șevkat vaad eden bir tınıyla "gel"dedi.

Babası kollarını gevşetinçe Heja abisine koşup sarıldı. Üç yıl olmuştu ikisini görmeyeli. Üç uzun yıl!

Murat'ta kız kardeşine sıkı sıkı sarıldı. Gerçekten özlemişti kardeşini. Özlem gidermeleri bitince! Boran ağa konuşmak için boğazını temizledi. Vardı kafasın da bir şeyler. Tabi önce kızını dinleyip fikrini almak istiyordu.

"Heja anlat bakalım olanları, bir de senin ağzından dinleyelim."

Heja büyük bir nefes aldı. Gözleri daha konuşmadan titremeye başladı. En baştan başlayıp Ağir'in ikinci evlilik sürecini anlattı. Sesinin tınısında bile pişmanlık vardı. Pişmanlığı o kadar büyüktü ki sanki koca bir dağdı da etekleri bahara küsmüştü. Bıkkın bir şekilde orada durmak istemediğini, Ağir'le olan evliliğini bitirmek istediğini de ekledi.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin