22. Bölüm

53.2K 4.1K 5.4K
                                    

Helloooo!!!

Evet tahmin ettiğiniz gibi yine ben.

Jutenya_ şurayı tıklayarak watpad hesabımı takibe alın ve benim kocaman jutenya aşiretime katılın. Hepinizi jutenya ailem de görmek beni çok mutlu ediyor.

16k olmamıza çok az kaldı.

Arkadaşlar kitabı lütfen tekrar okuyun. Okurken ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Twitter hesabım Jutenya_

İnstagram hesabım jutenya82

Tiktok hesabım watpadjutenya

#azadsaruhan #mardinetutsak

#așkadireniș #hejakarahan #hejakaradağlı #jutenyakitapları etiketleri ile her yerdeyiz ettiklerimizi kullanıp bize destek olabilirsiniz.

"Ağir'i hala seviyor musun?"

Heja beklemediği soru ile şaşırdı. Kafasını kaldırıp Hazar'a baktı. Sonra onun gibi kollarını göğsünde bağlayıp arkasına yaslandı.

"Hâlâ derken Hazar."

Hazar, Heja'nın laf cambazlığına gülümsedi. Onun gözlerinin içine bakarak.

"Soru çok basitti Heja, hâlâ onu seviyor musun?

Heja bıkkın bir nefes alıp kuruyan dudak ıslatıp bakışlarını kaçırmayan acı kahvelere odaklandı. Yalan söylemeyecek bahane üretmeyecekti.

" Hazar ben bilmiyorum. Gerçekten ona karşı artık ne hissetiğimi bilmiyorum. Nefret mi, öfke mi, bilmiyorum? Tek bildiğim şey, kendimi bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Ve gittikçe dibe çöküyorum gibi, ama atlatacağım. Kendime bunun için zaman verdim."

Hazar dikkatlice dinledi Heja'yı öyle bir anda kalbinden söküp atamayacağını Hazar'da biliyordu ve kabul ediyordu. Lakin korkuları vardı ve inkar etmiyordu.

Karşısında ki kadın bir defa kalbine yenilip kimseyi düşünmeden çekip gitmişti. Şimdi de onun tekrar kalbine yenilip Ağir'i affetmesinden korkuyordu. Bakışlarını ondan çekmeden " Peki Heja ya birgün onu affedersen. Geri dönmeye karar verirsen. Hiç bunu düşünmüyor musun. Ya birgün kalbinde ona karşı yine bir şeyler filizlenirse o zaman ne yapacaksın."

Hazar onun vereceği cevabı merakla bekliyordu. Tek kaşını kaldırıp "açık konuşacağım ya onu affedersen o zaman ne olacak."

Heja kafasını olumsuz bir şekilde salladı. Eğer olurda kalbi birgün yine Ağir için atar ve onu affedersen o kalbi yerinden söker atardı. Hiç düşünmez bunu yapardı. Heja yüzünü sıvazlayıp yüzüne düşen saçlarını iki eliyle arkaya itti.

Hazar onun her hareketini dikkatlice izliyor. Güzelliği onda hayranlık yaratıyordu.

" Hazar biliyor musun bunu daha önce kendime çok sordum? Acaba onu affeder miyim? aslında denedimde, kendime olmadık nedenler sundum. Hiç birinde Ağir'i affedemedim. Ben Ağir'i başka bir kadına doğru attığı ilk adımda sildim. Ona karşı beslediğim hiçbir duyguda aşk yok."

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin