9. Bölüm

51K 2.5K 1.4K
                                    

Okumadan önce yıldıza basmayı unutmayın lütfen.

Normalde siz bu bölümü kitap halinde okuyacaktınız lakin kıyamadım ve kitapta yayınlamaya karar verdim. Heja'nın deq ve denqbej sahnesi hiçbir kitapta hiçbir yerde yok kopyalanma taklit edilmesi halinde kesinlikle hukuki işlem başlatayacağım. Her yerde kendi sahnelerimi görmekten gerçekten sıkıldım. Heja'nın denqbejinin bestesi bana ait normalde daha uzun ben burada hepsini vermedim. Talak hakkını ben yazdığım zaman dinsizlikle suçlandım lakin şimdi önüne gelen kitapta var. İlkokul mezunuyum ama şükür aptal veya bilgisiz değilim araştırıyorum. Öğrenmeye aç biriyim saçma sapan şeylere merak olduğum olur. Neyse çok uzatmayacağım yazdığım kitap ilk kadının acısını görmezden gelinip ikinci kadını yücelten kuma kitaplarına karşı yazıldı. Kimse benden kuma aşkı beklemesin. Çevremde zaten çok zor hayatlar var. Hele ülke de kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin olduğu bu süreçte gerçekten böyle şeyleri bu kadar normalleştirmek kişiliğime haksızlık. Tabi güçlü kadın yazacağım diye çirkef kadında yazmayacağım. Biz kadınlar kimsenin objesi malı değiliz kimse bizim bedenimiz ve cinsiyetimizin üzerinden prim kazanamaz.

Bölümlere vote vermeden okuyan arkadaşlar geriye dönüp oylarlarsa çok sevineceğim sizin birkaç saniyenizi almayan bu işlem benim için çok önemli.

Jutenya_ şurayı tıklayarak benim jutenya aşiretime katılabilirsiniz. 15k olmamıza çok az kaldı. Kocaman bir aile oluyoruz ve ben hepinizi çok seviyorum.

Twitter hesabım Jutenya_

İnstagram hesabım jutenya82

Tiktok hesabım watpadjutenya

Lütfen oradan da takip edin bölüm alıntıları her hafta düzenli halde instagramda geliyor ve fanlarımız bölümlerle ilgili çok güzel edit yapıyorlar.

#azadsaruhan #mardinetutsak #așkadireniș #jutenya #jutenyakitapları etiketleri ile her yerdeyiz. Bu etiketleri kullanıp bize destek verebilirsiniz. Bizim için yapılan edit ve kullanılan etiketlere dönüyorum.

Keyifli okumalar

Bu bölümün tamamını vermemiştim lütfen satır arası yorumlarını bol bol yapın.

"Ağir ağa dur orda! Ben sana ölsem de gelmem dedim. Sen bana ölsen de götürürüm diyorsun. Bunu başından beri planladın değil mi? Ben de sözümün eriyim ölsem de gelmem. Bakalım ölümü o odaya nasıl götürüyorsun." Dedi ve kollarını açarak bedenini bir çuval gibi savurup kendini merdivenlerden aşağı bıraktı.

Ağir sadece" Heja" diye bağırabildi.
Merdivenlerden aşağıya yuvarlanan Heja'ya dehşetle bakıyordu. Elini uzatıp tutamamıştı bile karısını, Heja dediğini yapıp sırf onunla aynı odada kalmamak için kendisini aşağı atmıştı.

Heja güçlü bir kadındı. Ona yapılanı asla unutup sineye çekmzdi. Ağir bunun bilincindeydi.

Artık çoğu şey için çok geçti.

Bazı günahların kefareti yoktu. Gecenin siyahı gibi kapkaranlıktılar. Ayın şavkı vurmadan üstüne gün doğmuyordu. Ağir kefareti olmayan bir günah işleyip Heja'nın cennetin kovulmuştu. Onun olduğu gecenin siyahına ayın şavkı vurmuyordu. Karanlık ve sadece acı vardı.

Heja dediğini yaptı. Hiçbir şekilde, Ağir ile aynı odaya tekrar girmedi.
Ağir merdivenlerden yuvarlanan karısına korkuyla baktı. Göğsü sıkıştı nefesi kesilmeye başladı. Karısının hareketiyle donup kaldı o an! Gözleri boşluğa bakar gibi merdiven basamaklarının bitiminde yerde boylu boyunca yatan sevdasındaydı. Diyarbakır'ın taş duvarları üstüne yıkıldı da o altında kalmış gibi bir his bedenini sardı. Sonra birden, derin bir uykudan uyanır gibi kendisine geldi! Hızlıca bir şekilde aşağıya doğru koşup merdivenleri indi. Her basamağı bir pişmanlıktı, aşık olduğu kadın onunla aynı odaya girmemek için kendisini merdivendelerden aşağı atmıştı.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin