13. Bölüm

108K 4.9K 9.9K
                                    


Okumaya başlamadan önce lütfen yıldıza basmayı unutmayın.

Watpad hesabımı takip etmeyen arkadaşlar lütfen şurayı Jutenya_ tıklayarak takip edin. Hedef 15k ailemiz büyüyor ve seni de jutenya ailemde görmek beni çok mutlu edecek.

#azadsaruhan #mardinetutsak #jutenya #așkadireniș

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve hepinizi çok seviyorum.

Keyifli okumalar

Aşk yakardı.

Bazı aşklar çok yakardı.

Heja'nın aşkı gibi.

İçin de ondan çığlık çığlığa giden biri vardı.

Her adımı onu yakıyordu.

Her adımı ondan bir şeyler alıp götürüyordu.

Canhıraş bir ağıt kalmıştı onda bir zemheri ye mahkûm kalan.

Heja sabah erken huzursuz bir şekilde uyandı. Dün Ağir'le tartışmış. Ağir de gece Keje'ye gitmişti.

Artık acıtmıyordu canını diyordu Heja'nın. İlk gün gittiği gibi değil diye inandırmaya çalışıyordu sürekli kendisini ama canı dayanmıyordu yanıyordu işte.

En başından kabul etmişti Heja! Ağir'in ondan gidişini ama bu kadar yanacağını düşünmemişti.

Canı yanıyordu.

Eti kemiğine batar gibi hissediyordu.

Yataktan kalktı boy aynasından kendisine baktı. Aynadaki görüntüsünü her zaman sevmişti ama ilk defa kendisini aciz biri olarak görüyordu.

Aynaya dikkatlice bakıp omuzlarını dikleştirdi. Yenilgiye kapılıp pes etmek hiçbir zaman, ona göre değildi.
Hayatı dolu,dolu yaşayan biriydi. Üç abisinin yanında erkek fatma gibi büyümüştü. Babasının gülgoncası idi. Belki bu yüzdendi. Dik duruşu, asi oluşu!

Babası kimsenin seni ezmesine, hor görmesine izin verme derdi.
Mutsuz olduğun yerde kalma, mutsuzluğa mahkum olursun derdi babası! Şimdi anlıyordu. Heja babasını evet mutsuzluğa göz yumarsa ona mahkum kalacaktı.

Aynada son defa kendine bakıp. Banyoya ilerledi. Soğuk bir duş iyi gelirdi ona;

Duşunu aldıktan sonra kurulanıp güzelce giyindi. Makyajını yapıp ayağa kalktı. Güçlü duruşunu herkese göstermesi gerekliydi. O öyle pes edip kenara çekilemezdi.

Kendinden ödün vermediğini herkesin görmesi lazımdı.

Kapının yanında durup büyük bir nefes aldı. Elini kapı kulpunu indirip dışarı çıktı. Gözlerini kapatıp temiz havayı içine çekti. Artık hazırdı. Gözlerini açtığın da, karşısın da aynı odadan çıkan Keje ile Ağir'i gördü. Bir an sendelendi. Gözlerini kapatıp açtı.
Evet hazırım demişti. Güçlüydü hani, her seferinde neden! Durgunlaşıp, sersemleşiyordu. Kafasını sağa, sola sallayarak kendisini toparlamaya çalıştı.

Ağir ise karşısın da giyinip saçlarını salıp makyajı ile ben kusursuzum diyen, kadınla bozguna uğradı. Oysa dün gece uyurken ağladığı belliydi. Bir an düşündü hiç üzülmüyormuydu bu kadın. Hiç mi kıskanmıyordu, artık Heja'nın aşkını bile sorgular oluyordu bazen.

Heja ikisinin yanından geçip inmeye mecburdu. Yok sayacaktı ikisini, yok olmalıydı ikisi. Kafasını kaldırıp dudaklarına sahte bir gülümse yansıttı. O alışmıştı içi kan ağlasa bile kendinden ödün vermemeye!Ayağında olan topuklu ayakkabıların çıkardığı tok sesle ilerledi.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin