19. Bölüm

54.7K 3.7K 1.2K
                                    

Merhaba yeni bölümle aranızdayım.

Okumaya başlamadan önce lütfen yıldıza basıp kitap satırlarının parıldamasını sağlayın. Bölümleri oylamayan arkadaşlar geri dönüp bölümleri oylarsanız ben çok sevineceğim. Bu sizin için belki bir şey ifade etmiyor lakin benim için çok önemli.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız.

Ve ben hepinizi çok seviyorum.

Duyuralardan ve gelişmelerden haberdar olmak için watpad hesabımı şurayı Jutenya_ tıklayarak takip edebilirsiniz.

Keyifl okumalar.

"Heja sendemi burdaydın. Bak bakalım üstümdeki yakışmış mı? Malum yarın Ağir'le resmi nikahımız var. Yarın için bir sözün yoksa nikahımıza seni de davet ediyorum. "

Heja ödeme için kredikartını uzatınca çalışanın kredi kartını almayıp Hazar'a bakması ile sinirlendi . Siniri sadece Hazar'a değildi. Karşısın da eski kocasının nikahına çağıran mahlukataydı. Gözlerini kapatıp açtı. O kocasının düğününü izlemiş kadındı. Bunlar ona bir bardak su içmek gibi hafif olmalıydı. Gözlerini açıp gülümseyerek.

"Çok yakışmış Allah mesut bahtiyar eylesin. Bir yastıkta kocayın. Yeterli mi yoksa daha da hayırlı dua edeyim mi?"

Ağir Keje'nin yaptıkları ile sinirlense de Heja'nın söyledikleri üzüldü. Bir yastıkta kocamak istediği tek kadın Heja'ydı.

Ama Heja için bunlar yeterli değildi. Bakışlarını kısa bir anlığına Ağir'e çevirdi. Keje'ye dönüp" İyi dileklerim ve dualarım yetersiz geliyorsa nikah şahidiniz olabilirim, hatta arkada Ümit Besen nikah masası şarkısını çalarsınız bana da kim olduğumu soranlara eski karısı olduğumu söyleyip klip çeker size anı olarak bırakırız "

Keje'nin cevabını bekleyecek takadi yoktu alışveriş poşetlerini alıp Hazar'la döndü. Hazar'ın ona şaşkın bakan bakışlarını görünce gülümseyip" alışverişim bitti, bütün ihtiyaçlarımı aldım gidelim mi? "

Hazar kafasını olumlu anlamda sallayınca önüne dönüp yürümeye başladı, yaşadıkları gördükleri gerçekten çok fazla idi.

İkisi beraber alışveriş merkezinden çıktılar. Onları görüp tanıyanlae ikisine hayranlıkla bakıyorlardı. Heja'nın güzelliği dillere destandı. Aynı şekilde Hazar'ın yakışıklılığı dillerdeydi. Hazar'ın aşkını bütün Amed biliyordu ama Heja ona kör gibiydi.

Sessiz bir yolculukla arabayla eve ilerliyorlardı. Hazar elini radyoya atıp bu sessizliği bozmak istercesine kanallarda gezindi. Cem Adrian'ın sesini duyunca gülümsedi.

Cem Adrian tek kişilik aşk söylüyordu. Bazı şarkıların tercümeye veya hiçbir şeye ihtiyaçı yoktu duygularına tercüman olur onu her halükarda anlatırdı. Şimdi olduğu gibi.

Araba sesizce yol alsada Hazar'ın dilinde milyonlarca suskunluk vardı. Hele sevdasının hala başkası için üzüldüğünü görmek boğazına kocaman bir yumru oturtuyordu. Tüm hevesleri boğazına diziliyor gibiydi. Bazen arsızsın yüreğim diyordu mantığı devreye girip edebiyle sevdim arsız değilim diye bas bas bağırıyordu.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin