25. Bölüm

52.7K 4.3K 6.2K
                                    

Merhaba yeni bölümle aranızdayım.

Biliyorsunuz instagram hesabım kapatıldı. Takip etmeyen arkadaşlar lütfen yeni hesabımı takip etsinler.

Jutenya82 yeni hesabım.

Watpad hesabımı takip etmeyen arkadaşlar lütfen şurayı Jutenya_ tıklayarak beni takibe alın.

Okumadan yıldıza basmayı unutmayın.

Bölüm sınırı 2500 vote

5000 yorum.
Keyifli okumalar.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve hepinizi çok seviyorum.

Pes etmek yola devam diyorum.

Keyifli okumalar.

Ve büyük gün geldi Cımhat (Aşiret toplantısı) bugün olacaktı. Murat ve Hazar Ağir'den yardım istenilmesine karşıydılar.

Kahvaltı sofrasında hepsi bir birine bakıyordu lakin Narin Hanım bunu umursamıyordu. Keyifsiz de olsa bunu onlara göstermeyecekti. Çayından bir yudum alıp bardağı masaya sofraya indirdi.

Murat daha fazla dayanamayıp "anne o Ağir itinden yardım istemen şartmıydı?"

Narin hanım başını kaldırıp oğluyla göz göze geldi. Oğlu hiçbir zaman karşısında yer almazdı. Şimdi de karşısında durmasa da onu sorguluyordu. Muratla yaşadığı her an gurur duyuyordu. Evladı göz bebeğiydi ama bu gibi durumlarda kimin ne düşündüğünü umursamaz sonuç odaklı olurdu. Şimdi olduğu gibi "bu sorunun cevabını sende biliyorsun"

Murat sessiz bir şekilde önüne döndü. Heja olanları sessizce dinliyordu. Ağir'in adını bile duymak istemiyordu. İsmini her duyduğun da için de kapanmayan bir yara kanıyor ve sen hiç değmedin diyordu.

Boran ağa karısına öfkeliydi, ilk defa tepkisi bu kadar sert oluyordu. Onu evin içinde görmezden geliyordu. Aynı evin içinde ikinci yabancı oldukları yetmezmiş gibi yatakları da ayırmıştı. Bakışları Narin'i bulunca yutkundu inat uğruna evlendiği kadına kör kötük aşık olmuştu lakin karısı ne aşkına inanıyordu ne de artık onu istiyordu. Yıllardır aralarında bir türlü aşamadığ bir bariyer vardı ve bu durum gittikçe onun canını sıkıyordu.

Narin Hanım yıllar önce onun yüzüne bakıp yanında duruyorsam gidemediğimden değil, aileme ve çevreme karşı tükürdüğümü yalamamak için. Bundan sonra andım olsun ki aşkına bir defa yenilmiș kalbim asla gururundan ödün vermeyecek. Kalbimden uğurlasam da karın olarak tüm görevlerimi yerine getireceğim ama aşkından ölsem de gururumdan asla taviz vermeyeceğim.

Vermemişti de herkesin önünde mutlu mesut gibi görünen kadın kendi odaların da bir yabancıya dönüşüyordu ve Boran ağa kendi yaptığı hatayı yıllar boyunca hiçbir şekilde telafi edemiyordu.

Kahvaltı boyunca Narin'e bakmasına rağmen Narin bir defa dönüp onunla göz göze gelmedi. Yıllar önce yapamadığını şimdi yapmaya hazırlanıyordu.

Kahvaltının bitimiyle herkes ayaklanıp hazırlanmaya başladılar. Narin Hanım üzerinde siyah yöresel kıyafeti kolunda Diyarbakır hasırı başında beyaz çefyesi tam bir doğu kadını gibi duruyordu. Normalde modern tarzda giyinsede bu gibi durumlarda giyim kuşamına dikkat eder yöre kadını gibi giyinirdi.

Heja'da giydiği yeşil zubun açık bıraktığı saçları burnunda ki hızması ile bakana bir daha baktıracak tarzdaydı.

Hazar ve Fırat beyin konağa girmesi ile hepsi beraber konaktan çıktılar.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin