26. Bölüm

51.1K 4.1K 6.2K
                                    


Merhaba değerlilerim yine ben geldim.

Okumadan önce lütfen yıldıza basmayı unutmayın.

Öncelikle Aşk'a Direniş 2 milyona gidiyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Tiktokda instagram da bize destek verip emek harcayan herkese çok teşekkür ederim. Yaptığı editler de Jutenya etiketini paylaşan herkese dönüş yapıyorum. Emeğinize sağlık hakkınızı helal edin.

Biliyorsunuz instagram hesabım kapandı. Yeni hesap açtım takip etmeyenler lütfen Jutenya82 hesabımızdan bizi takip edin. Kitap tanıtımı ve arkadaşlarımızın paylaştığı çok güzel editleri oradan takip edebilirsiniz.

Ve watpad ailemiz 16k olmak üzere lütfen şurayı Jutenya_ tıklayarak takip edin seni ailemde görmek beni çok mutlu edecek, seninde ailemize katılarak pişman olmayacağını biliyorum.

Bu arada kitabımda ki paragraflar sahneler şahsıma ait taklit edilip kullanılması halinde yargıya gideceğim. Çünkü kimse kusura bakmasın benim yazdığım türde sahneler hiçbir yerde yok. Taklitten gerçekten sıkıldım. Karekterlerime lütfen siz kitap yazmaya çalışmayın ben kendi karekterlerime kitap yazabiliecek kabasitedeyim.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve iyi ki yolunuz yoluma denk geldi hepinizi çok seviyorum.

Ve her kitabımda burada yaşanan hayatlardan katıyorum. Mardin'e Tutsak Zerya'nın cımhat yani aşiret toplantısında anlattığı Șahe gerçek hayat hikayesiydi. Bu bölümde küçük Berfin olarak yazdığım olayda ne yazık ki gerçek. Benim günlerce etkisinden kurtulamadığım bir olaydı. Bu hayatlar yıllar önce yaşanmış olsada ben arada kaleme alacağım.
Tekrar edeyim kızlar okuyun önceliğiniz kocanızın kolunuza taktığı altın bilezik değil elinize alacağınız meslek olsun.

Bu bölüm benim için çok özel bir bölüm çünkü bende okuma hakkı elinden alınmış biriyim. Çok şey söylemek istiyorum benim gibi olan çoğu kadına ses olmak istiyorum. Benimle olup benimle aynı kaderi yaşayan kadınların sesine ses olmaya ne dersiniz.

İyi okumalar.

Coğrafya Kader miydi?

Peki bu coğrafya da kadar acı niye yaşanıyordu.

Narin hanım yolda aldığı telefonla gözünden bir damla yaş aktı.

Yine birine yetişememişti.
Gözünden bir damla yaş daha aktı. Gözünde ki yaşı sildi ve direksiyonu kırıp yolunu değiştirdi.

Bilmem kaçıncı defa hüzünle gittiği yere yine üzgün gidiyordu.

Arabasını park edip kapısını sertçe vurup aşağı indi. Ezbere bildiği yolu üzgün ve öfkeli adımlarla yol aldı.

Adli tıptaydı, morg kapısının önünde sessiz adımlarla durdu. Eline verilen dosyaya üzgün gözlerle baktı.
İçerdeki kızın adı Berfin'di. Kar tanesiydi, kardelendi, daha 17 yaşındaydı.

Gözünden bir damla yaş düştü. Kız kardeşiyle aynı adı taşıyordu. Büyük bir nefes aldı. Sırf bu yüzden avukat olmak istemişti. Savcı ve doktorların morgdan çıkmasıyla onlara baktı.

Onlar da üzgündü.

Hepsi her seferinde böyle kötü oluyordu. Doktorun bakire demesiyle gözünden bir yaş daha aktı. Ne kadar da önemli bir şeydi.

Bakire idi yani namussuzluk yapmamıştı. Öldükten sonra bile namusunu kanıtlamaya mecbur kalmıştı. Peki niçin neden öldürülmüștü. Nede olsa bakireydi. O çok önemli zar yerli yerindeydi.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin