23. Bölüm

46.7K 4.5K 5.5K
                                    

Evet Jutenya ailem yeni ve bölüm ile ben.

Lütfen okumadan önce yıldıza basmayı unutmayın.

Watpad hesabımı takip etmeyen arkadaşlar lütfen şurayı Jutenya_ tıklayarak takip edin. Böylelikle bölüm ve kitap hakkında ki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Çok bekletmek istemediğim için bölümleri sık sık atmaya çalışıyorum lütfen sizde yorum ve votelerle desteklerinizi eksik etmeyin.

2 hafta içinde 5 bölüm yayınlandım. 2 ay içinde 21. Bölüm baya hızlı gidiyoruz. Aşk'a Direniş kitabım 2 seri olacak. Okuyanlar bilir ilk seri bitmişti. İkinci seri daha yazmaya başlamadım.

Kitap için yayıneviyle anlașmama rağmen okuyucuların ısrarı üzerine geri yüklüyorum çünkü şuan kitap fiyatları çok pahalı ve herkes alacak durumda değil ve ben kimse zora girsin istemiyorum.

Kitaplığınızda görmek istediğinizi biliyorum şimdilik bunu biraz rafa kaldırdım.

İlk seri bittikten kısa bir süre sonra kaldırılacaktır.

Mardin'e Tutsak kitabımı okumayan arkadaşlar, kitap 6 milyona gidiyor ve serinin ikinci kitabı yakında bitiyor. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.

Konağın önünde durdukları gibi kapıdan çıkan Narin hanım ve Boran ağayla karşılaştılar. Onların telaşlı haliyle herkes bir birine şaşkın bakıyordu.

Murat annesine doğru ilerleyip saçlarını öptü, annesi daha çocukken bir anne evladının büyüdüğünü saçlarını öptüğünde anlar demişti. O gündendir Murat hep annesinin saçlarını öperdi. Narin'in saçları kimse tarafından sevilmesede evlatları tarafından sevilmişti

Boran ağa oğluna dönüp.

"Murat, Zeynep doğum yapacakmış. Ömer Mirza'yı yanlız bırakmayalım diye biz de hastaneye geçiyorduk" dedi.

Murat keyifle gülümsedi. Onlar kuzen den çok kardeş gibiydiler. Ömer Mirza'nın yaşadığı heyecanı tahmin edebiliyordu.

"Tamam baba sizin gidin bizde arkanızdan geliyoruz. Ömer Mirza'nın yanında olup ona destek olmak hepimizin görevi." Ömer Mirza hepsinin hem en mutlu anlarında, hem de en üzgün oldukları anlarında yanlarında olurdu. Şimdi onun en mutlu günüydü ve hepsi bu anı görmeyi çok istiyordu.

Boran ağa itiraz etsede, Murat ve Hazar dinlemedi. Esra çocukları ile ilgilenmek için mecbur konağa geçti.
Heja ise arabaya binip, Hazar ve Murat'la beraber hastaneye geçti.
Ömer Mirza Ameliyathanenin önünde gidip geliyordu. Heyecan, korku bütün duyguları bir arada yaşıyordu. Amine hanım ve Cafer bey oğullarını gülerek izliyorlardı. Çünkü oğullarının verdiği tepkiler çok komik ve alışıklığın ötesindeydi.

Ömer Mirza bir oturuyor. Bir kalkıyor,bir yürüyor, ameliyathane kapısını yumrukluyor, saçlarını çekiştiriyordu. Annesine dönüp "hepsi senin yüzünden" deyip tekrar yürüyordu. Ona göre bütün suç annesinindi. Torun diye direnmesiydi o daha bir kaç sene çocuk istemeyecekti.

Zeynep doğumu Sezaryen ile yapacaktı. Gün almalarına rağmen bebekleri bir kaç gün erken davranmıştı. Tabi Zeyneb'in çektiği sancıları Ömer Mirza hatırldıkça yine üzülüyor heyecan ve stresi bir arada yaşıyordu. Zeynep'in halini hatırlayınca tekrar annesine dönüp önce "senin yüzünden" dedi ve annesinin yanına oturup dizlerini sıktı bu seferde "benim yüzünden, canı çok yanıyordu. Sancıları çoktu" deyip ayağa kalktı.

Onun bu haliyle Cafer Ağa daha fazla dayanamayıp arkasını döndü ve omuzları sarsıla sarsıla gülmeye başladı. Çünkü dokuz doğurdu tabirinin doğumda olan gelinini bekleyen Ömer Mirza hakkını vererek yaşıyordu.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin