21. Bölüm

54.9K 3.8K 5.4K
                                    

Hellooooo!

Biliyorum çok özlediniz bende dayanamayıp geldim.

Jutenya_ şurayı tıklayarak watpad hesabımı takibe alın ve jutenya aşiretime katılın. Sizleri ailemde görmek beni çok mutlu edecek.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve hepinizi çok seviyorum.

Keyifli okumalar.


Doğu da değişmeyen kurallar ve buna mahkum kalan hayatlar vardı.

Kadın olmak her yerde zordu lakin bu coğrafyada çok zordu. Kadın her de çiçek iken bu coğrafya da doğaydı Tabiattı!

Heja aşık olduğu adam tarafından çiçekleri kuruttuldaktan çorak topraklara sürgün edilmişti. Ona inat yeşerip filizlenmeye yeniden hayat bulmaya çalışıyordu.

Ağir aşık olduğu kadının titreyen gözlerine bakıp yutkundu. Onu böyle korkutmak istemiyordu. Lakin hasretti canına tak ediyordu ve aşık olduğu kadın ona inat eder gibi ikisi var olmamışlar gibi davranıyordu.

Ağir kuruyan dudaklarını ıslatıp Heja'nın kulağına eğildi. Nefesini onun boynuna verip kısık bir sesle
"Elimi çekeceğim ve sen bağırmayacaksın. Gerçi bağırsanda sorun olmaz. Herkes seni eski kocanla köşe bucakta buluştuğunu zanneder."

Heja, Ağir'in söyledikleri ile sırtından soğuk suların indiğini hisediyordu. Ondan kork Kafasını olumlu anlamda sallayıp Ağir'in söyleyeceklerini bekledi.

Ağir, Heja'nın tepkisi ile gülümsedi. Elini çekti.

" Burada ne işin var! Ne istiyorsun benden."

Ağir, Heja'nın gözlerine bakıp. Saçlarını omzundan aldı ve parmağına doladı. Parmağına dolmadığı saçı burnuna götürüp kokladı. Bakışlarını Heja'da almıyor ve onun göstereceği tepkiyi merak ediyordu. Alt dudağını ısırıp eğlenir bir tonda "Senden ne mi istiyorum Heja?"

Heja, Ağir'in gözlerinin içine bakıp yüzünü somurttu. Onun yaptığı her hareketten midesi bulunuyordu. Çığlık atıp bağırıyormıyorsa yukarı da olan Murat abisinin başına bela çıkartmamak içindi. Zira abisinin Ağir'i burada görmesi bile elinin kana bulanmasına sebep olurdu. Kafasını olumlu anlamda sallayıp gözlerini kıstı.

"Senden aklını başına toplamanı istiyorum. Bu özgürlüğe fazla kapılmamanı istiyorum. Nasıl olsa geleceğin yer belli, ona göre hareket etmeni istiyorum."yumruk yaptığı elini duvara vurup Heja'nın yüzüne tıslayarak "Nasıl Heja'm yeteri kadar açık olabiliyor muyum?"

Heja duyduklarıyla Ağir'i öfkeyle itti, ona yeteri kadar tahammül göstermişti.

Ağir boş bulunsa da ellerini Heja'nın kafasının iki tarafına koydu. Heja'nın gözleri öfkeden ateş saçıyor gibiydi.

"Ağir biz boşandık! Anla bunu, uzak dur benden. Eğer bağırmıyorsam bu birilerinin düşünceleri için değil. Abilerimin ve kuzenlerimin başına bela açmamak için." cenesini kaldırıp onunla göz göze geldi ve dişlerini sıkarak kısık bir tınıyla "Ve emin ol diye söylüyorum. Benim gideceğim veya geleceğim hiçbir yerde sen yoksun." onu göğsünden itip "Şimdi bir daha karşıma çıkmamak üzere, karına git, git ki bu yaptıklarına yaşadıklarımıza değsin."

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin