11. bölüm

86.7K 4.8K 8.1K
                                    

Okumadan önce yıldıza basmayı unutmayın lütfen.

Jutenya_ şurayı tıklayarak watpad hesabımı takibe alıp jutenya aşiretime katılabilirsiniz. 15k olmamıza gerçekten çok az kaldı.

Twitter hesabım Jutenya_

İnstagram hesabım jutenya82

Tiktok hesabım watpadjutenya

#azadsaruhan #mardinetutsak
#jutenya #hejakaradağlı #așkadireniș

Etiketlerini kullanıp bize destek olabilirsiniz. Özellikle Twitter'da desteklerinizi bekliyorum. Kitap ve bölümler hakkında ki düşünceleriniz benim için çok önemli.

Unutmayın hepiniz benim hayal dünyamın evreninde dünyama değinen yıldız tozlarısınız ve hepinizi çok seviyorum

Yukarıda medyada olan şarkıyı Ömer Mirza'nın ağzından dinliyormuș gibi hayal edip bölümü okursanız daha anlamlı olacağını düşünüyorum zira Ömer'in aşkı bambaşka bir şey.

Keyifli okumalar.

  Güneş hergün aynı doğsa da farklı bir güne doğuyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Güneş hergün aynı doğsa da farklı bir güne doğuyordu. Ay şavkını her geceden sonra şafağın ışıklarıyla beraber güneşin aydınlığına bırakıyordu.

Ömer Mirzan'ın kalbinde ki aşk her doğan günle beraber daha büyüyor ve içine sığdıramıyordu.

Ömer Mirzan'ya göre sevdiği kadın sadece onun dilinin döndüğü şarkıydı. Ve sadece ona özeldi.

Velhasıl kelam Ömer Mirza gibi sevmek vardı. Zeynep gibi sevilmek!

Mirakan konağın da hazırlık erken başladı. Heja bedenine yaptığı deq'lerin vücudunda yarattığı ağrı yüzünden uyuyamadı. Sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladı. En azından kafası dağılırdı. O dudağına yaptığı deq yüzünden sadece sıvı şeyler tüketebiliyordu. Kendisi için çorba yapıp bir kase içti ve mutfaktan çıktı. Diğer aile üyeleri de hızlıca yapılan kahvaltıdan sonra hazırlıklar için herkes bir yere dağıldı. Bugün Zilan evlenecekti.

Kapı açılıp Zilan'ı almak için gelenler ile Mirakanlar şaşkına uğradı.

Keje pişmanlıkla baktı karşısındaki adama gerçekten çok sevmişti. Gururunu yerler altına alıp ona kaç kez açılmıştı. Lakin karşısında ki adam bir kez olsun ona bir şans vermemişti. Sevmeyi denemeyi bırak yüzüne dahi, bakmamıştı.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olurdu. Keje şimdi anlıyordu. Gönlüne ırak olsa da gönlünden çıkmıyordu.

Utançla başını eğdi. Bu adama ondan başkasını asla sevmeyeceğim demişti. Şimdi başkası ile evliydi.

Ağir!

Ağir nefretle bakıyordu bir zamanlar en yakın dostuna. O gecenin üstünden üç yıl geçmişti. Giderken sevdiğim mutlu olsun diye gidiyorum demişti. Ve ilk mutsuzluğun da geri dönmüştü demek. Bir daha dönmem dediği yere!

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin