16. Bölüm

83.2K 3.9K 2.7K
                                    

Ben geldimmm.

Okumadan şu yıldıza basıp kitabımızın satırlarını parlatı verin.

Wattpad hesabımı takip etmeyen aşklarım şurayı Jutenya_ tıklayrak takibe alın.

Diğer bölümlere vote vermeyen arkadaşlar, geriye dönüp bölümleri oylarsanız çok mutlu olacağım. Belki sizin bir kaç saniyenizi almayacak ama biz yazarlar için çok önemli.

Konaktan çıktığı an dudaklarından istemsizce dökülen sözcükler vardı. Beddua etmiyorum ama, sevmeye değil sevilmeye hasret kalasın Ağir.

Beddua etmiyordu. Ona o kadar çok kırılmıştı ki, beddua bile edemiyordu.

Heja kafası karışık bir şekil de konağa döndü, yolda Hazar'la hiç konuşmadı. O an birine sarılmaya ihtiyaç duyduğu için sarılmıştı.

Sonrası ise pişmanlıktı, biliyordu yaptığı doğru değildi. Daha yeni boşanmıştı, yaşadığı toplumu biliyordu. Onun bilincinde hareket etmesi gerekiyordu. Babasını aradı gözleri bulamayınca odasına çıktı. Annesi de yok gibiydi kafası karma karışıktı kim için ne hissedeceğini bilemiyordu Heja!

Teyzesi için herkese kızgındı. Bugün annesi hakkında öğrendikleri ile onunla gurur duymuştu ama birde heba edilen bir ömür vardı.

Sevmediği bir adamla yaşanılmıș bir hayat.

Daha fazla düşünmemek için soğuk bir duş alıp uykunun kollarına kendisini bıraktı yarına yeniden başlaması lazımdı...

&&&

Ağir meraklı ve keyifli bir şeklilde hızlıca çıktı yukarı odaların da Heja'nın hazırladığı süprizi bekliyordu onu. Kapının kulpunu heyecanla indirip açtı karanlık odayı aydınlatmak için elini elektrik düğmesine atıp ışığı açtı, gördükleri ile içinden kendisine de Heja'ya da lanet okudu!

Yüzünü sıvazlayıp burun kemerini sıktı. Aşık olduğu kadının bir sınırı yoktu.

"Elif, Loran" diye konağı inletircesine öfkeyle bağırdı.

Elif'te Loran'da bu tepkiyi bekliyorlardı. Onlar da merak ediyordu odanın son halini Heja bir tek Dila'ya göstermişti. Korku ve merakla çıktılar yukarıya Ferman ve Berzan'da seslere dışarı çıkıp geldiler.

Yukarı çıkan ikiliyi gördüğün de Ağir'in siniri daha da arttı. Suçlu yoktu ama yardakçıları buradaydı.

"Loran burası neden böyle kim izin verdi. Siz benden izinsiz nasıl yaparsınız."

Berzan ve Ferman hiçbir şey anlamıyordu ikisi de merakla izliyordu olanları Ferman gelen kıkırtı ile arkasını döndü. Dila elleri ile ağzını kapatıp başını önüne eğdi. Ferman olanlar da katkısı olan diğer yardakçının o olduğunu anladı. Kafasını olumsuzca sallayıp Ağir'e döndü!

"Abi valla biz bir şey bilmiyoruz. Heja odayı değiştirmek istediğini söyledi. Bizim de karışmamıza izin vermedi."

Ağir kafasını yukarı kaldırdı sabır dilediyip. Onlara doğru ilerledi. Her şeyden haberleri olduklarını biliyordu.

"Yani siz şimdi içeride yapılanlarla alakanız olmadığını söylüyorsunuz öylemi? Peki bana neden hiç söylemediğinizi açıklayacak mısınız."

Loran ve Elif birbirine baktı cevap verecekleri sırada, içerden ohaaa diye bir ses geldi. Berzan fırsattan istifade içeri girmişti. Karşılaştığı manzara ile kendini tutamamıştı. Ağir sinirle tekrar girdi odaya arkasından diğerleri de herkesi gülme kirizi tutmuştu.

Aşk'a Direniş Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin