Beklenmedik Olay

1.6K 79 1
                                    

Kaç kadeh içtik bilmiyorum ama bu iş uzamaya başlamıştı. Önüme dönmüş bi yandan düşünüp bi yandan da avımızı gözetliyodum. Emre de mide bulantısından dolayı aşşağı kattaki lovaboya gitmişti.

Aklıma herhangi bir plan gelmemişti. İşi tamamen Emreye bırakmıştım ama bundan haberi yoktu. Kara kara düşüncelerimi omzumu türtüklenmesi böldü. Kim olduğuna bakmak için aniden arkamı döndüğümde afallamıştım.

Karşımda az önceki içkilerimizi sipariş eden barmenin kılığına girmiş bir Emre beklemiyodum.

"Sen"

(E):"Eh. Kolay olmadı ama hallettim"

"Kralsın be"

(E):"Övgüyü daha sonraya sakla canım. Avımıza odaklanalım"

Arkamdan dolanarak içki dolu tepsiyi aldı ve VIP bölümüne doğru ilerledi. Bende olduğum yere oturdum ve temkinli bakışlarla Emreyi izledim. Gülen yüzle yanlarına ilerledi ve gözlerini hiç avımızdan ayırmadan tepsiyi masaya koydu.

Hafif göz kırptığını görebilmiştim ve avımızda yerinde biraz kımıldandı. Emre tam geri döncekti ki kolundan tutarak onu durdu ve nerden geldiğini anlamadığım bi kağıda bişeyler yazarak Emreye verdi.

Emre notta yazılanları okuduktan sonra yüzü bembeyaz olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Yüz ifadesini gizleyerek tekrar avımıza göz kırparak geri yanıma hızlı adımlarla geldi.

Sertçe yanıma oturarak elindeki kağıdı masaya koydu. Yüzünü elleri arasına gizliyererk homurdandı.

(E):"Sikicem böle işi ya."

Sinirli bi şekilde notu önüme uzattı ve yemin edebilirim ki gerçekten bunu beklemiyoduk. Ağzım sonuna kadar açık bi şekilde notta yazılanları okudum.

"Koca bi siktir"

Umarım severek okursunuz.

İyii okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now