Kafalar Karışık

809 51 4
                                    

Eve geldiğimizde direk sıcak bi duş almak için odama ilerlemiştim. Kıyafetlerimi hazırladıktan sonra banyoya girdim ve suyu açtım. Su küvete dolana kadar aynadaki yansımama baktım.

Son günlerde biraz çökmüştüm ve kendimi toparlamam lazımdı. İyi bir dinlenmeyi hakediyodum. Bunu patronla konuşmayı aklıma not ettim ve küvete girdim.

Bedenim adeta erimişti suyun içinde. Kafamı geriye yasladım ve suyun bedenimi alt etmesine izin verdim. Gözlerimi kapattığımda lanet görüntü tekrar zihnimde canlanınca ani bi şekilde gözlerimi açtım ve ellerime baktım.

Bu ellerle işlemediğim halt kalmamıştı. Benden şevkatli olmamı beklemeyin. Bu zamana kadar hep nefret, korkusuz ve sert bi karakter olarak yetiştim, yani yetiştirildim.

Ama bi kız geldi bunları iki salisede devirdi gitti. Şimdi de daha yakın olmak için kutlamaya davet etti. Bi katili. Ülkesindeki korkunç olayların sorumlusu olan kişiyi. Peki ya neden. Kafamdaki karmaşıklığı bi yana bırakarak hızlıca duşumu aldım ve banyodan çıktım.

Yatağımın üstündeki kıyafetleri üstüme geçirdim ve saate baktım. Ohoo daha çok fazla vakit vardı. Emrelerin yanına inerken şimdiden nasıl bi işkence sanatları uygulasam üstlerinde diye düşünüyodum.

Kanepede yayılmış bi şekilde oturup televizyon izleyen andavalların yanına hızla ilerledim ve televizyonun fişini çektim.

Karşılarında kollarımı bağladım ve sorgulayıcı bakışlarımı her ikisinede attım. Emre yerinde kımıldandı ve of çekerek yayıldığı yerden dikleşti.

(E):"Hiç hiç öyle bakma "

"Düzgün bi açıklamanız olursa eğer kutlamaya götürcem sizi"

(E):"Saat kaçta"

"Açıklaman var mı?"

Tek kaşımı kaldırarak karşımdaki ukala gence baktım.

(E):"Otur şöyle anlatalım"

İşaret ettiği tekli koktuğa oturdum ve bacak bacak üstüne attım.

"Evet sizdeyim"

(E):"Normalde erken kalkan biri değilim ama Andaçı kıramadım erken kalkıyım dedim"

(A):"Yaaa şapşik şeeyy"

"Cilveleşmeyin lan. Anlatın"

(A):"Sürekli eve kapanan biri olduğum için bi değişiklik yapıp dışarıya çıkalım dedik. İnternetten de o kafeyi bulunca dedim Emre kalk gidelim"

(E):"Aynen. Sanada seslencektik ama çok güzel uyuduğun için ses etmedik"

" Bidaha olmasın"

Olduğum yere daha çok sinmiştim.

(E):"Kutlama var dedin"

"Hımhım"

(E):"Aç biraz"

"Şu kafedeki sarı hatun varya. O çağırdı"

(E):"Neden"

"Gidince öğreniriz"

(A):"Temkinli gidiyoruz o zaman"

"Aynen"

Dıdıptıssss. *alkış efekti* Yapalım dedik bişeyler.
Hala fikirlerinizi beklemekte olduğumu biliniz lütfen.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now