Ölüm Kalım Meselesi

400 32 0
                                    

Andaç havalimanına beş dakikalık mesafede durmuş ve pilotun gelmesini bekliyodu. Emre ise kucağında kanlar içerisinde yatan kuzeninin saçlarını okşayıp sakin olmaya çalışıyodu. Andaç giderek nefes almakta zorlandığı için arabadan inmiş ve kapıyı sertçe kapatmıştı.

Defalarca içine derin nefesler çekse bile nafile işe yaramıyodu. Ne zaman bakışları Ecrine ilişse işte o zaman keşke "ben onun yerinde olsaydım" diye binlerce kes sayıklıyodu.

Ayakları bedenini daha fazla taşıyamamış ve olduğu yere çömelmişti. Sırtını arabaya yaslamış ve kafasını hafif ritimle arabaya vurmaya başlamıştı.

Gözlerini açtığında hemen yanında dikilen adama çevirdiğinde pilot olduğunu görünce adeta yerinde sıçramış ve direk Ecrini göstermişti.

Pilot ise ıslık çalarak adamlarına işaret ederek bi tane sedye ve bi tane serum getirmelerini istemişti.
Yakalış on saniye sonra yanlarına gelen sedye'ye Ecrini taşımışlar ve uçağın olduğu yere doğru hareket etmişlerdi.

Uçağa vardıklarında içinden Burak ta dahil iş icralarından başarılı olan iki doktor da inmişti. Burağı gören Andaç göz yaşlarını daha fazla tutamamış ve direk üstüne giderek sarılmıştı. Andaçın sarılmasına sıkıca karşılık vermiş daha sonrasında Ecrine dönmüştü.

Şuan herşey için çok erkendi. Zaman kaybetmeden sedyede yatan Ecrini uçağa bindirmiş ve geri Türkiyeye dönme zamanı gelmişti.

Bir bölüm daha bitirdik. Finale son beş bölüm. Bitiriyoruz artık. Diğer bölüme kadar hoşçakalıııııııınnnnn🤗

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now