Kendine Gel

877 57 5
                                    

Kafamı iki yana sallamış ve kapının önünde donmuş bi şekilde duvarı inceleyen afete doğru ilerlemeye başladım. Bi yandan da kendi kendime konuşuyodum.

Sonunda karşısına dikildiğimde bacaklarımın titremesini zor da olsa konrtol altına aldım. Geldiğimi hissetmiş olcakki o da bana büyülenmiş gibi bakıyodu.

Bakışlarımı ilk baş yere indirdim kimi kandırıyorum ki tekrae bakışlarımı karşımdaki güzele çevirdim ve kekelememeye çalışarak konuştum.

"Buyrun"

İşte bu. Kekeleme kızım. Heycanlanma ne varki sanki bu kadar heyecanlandın. Bi insanın ilk gördüğü kişi için kalbi bu kadar hızlı atmamalıydı mesela. Yada bu kadar ter dökmemeliydi.

Fırsattan istifade karşımdaki kişiyi şöyle bi süzdüm. Gözleri benim renkli ve kocaman gözlerimden farklı biraz daha küçük ve koyu kahverengiydi. Burnuna laf yok zaten. Herkesin sahip olmak istediği ama hiçkimsede nadir bulunmayacak şekildeydi.

Düzgün ve güzel bi burna sahipti. Sağ kaşında altlı üstlü bir çift pircing takıkıydı. Her yiğidin harcı değildir pircing takmak. Taksalar bile bu kadar iyi taşıyabilirler mi bilmiyorum. Şahsen karşımdaki kişi bunun için yaratılmış olmalı.

Boyu benden uzun olsada aramızda o kadar göze batacak dereceden fark yoktu. Resmen allah "Biray bak senin eşin"dermiş gibi yaratması. Ama eşcinsel değildimki ben. Senin için olurum be.

Bakışlarımı gözlerine çevirdiğimde eğer yanılmıyorsam hafif sırıtarak bana bakıyodu. Ama beni oraya gömün. Allahım neler diyorum ya. Kendine gel kızım. Sen eşcinsel değilsin. Kafan karışmasın.

Kafamı hafif iki yana salladım ve öksürerek lafa girdim.

"Ehm. Şöyle geçebilirsiniz"

Elimle işaret ettiğim yerş görmemiş ve açıklama yapmaya çalışmıştı.

(Ecrin):"Buraya aslında kuzenim için gelmiştim. Bayılmış galiba. Ko-"

Demekki aradığım Kuzi buydu. Lafını bölerek araya girdim.

"Ahhh. Evet Emrenin kuzeni olmalısınız. Evet burda. Kenine geldi Allah'tan. Yani korkulcak bi durum yok"

Diyip işaret ettiğim yöne baktı. Daha sonra kafasını olumlu anlamda sallayarak önden atıldım ve Emrelerin masasına doğru ilerledik. Bilerek önden gitmeyi tercih etmiştim. Çünkü biraz daha ona yakın olursam sonumuz hastanelik olabilirdi.



Şunu söylemek istiyorum ki fikirleriniz gerçekten benim için önemli. Hoşunuza gitmeyen ya da hayır gayet iyi gidiyo gibisinden herhangi bi düşünceniz varsa mutlaka yazın. Yinede Teşekkürler.

Severek okuyosunuzdur umarım.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now