Hepsi Çocuğum Gibi

737 49 11
                                    


Odama geri çıkmış duvardaki sanatıma bakıyodum. Bu duvarı kendime "aferin kızım iyi iş çıkardın duvarı" ilan etmiştim. Yüzlerce belki de binlerce insanların resimleri asılıydı.

Daha sonra bakışlarım duvarın hemen çaprazında duran masaya ilişti. Masanın üzerinde cam bi koruma vardı onun altında ise bizzat kendim tasarladığım ve günlerimi harcadığım silah ve bıçaklarım vardı.

Şöyle bi düşününce bu silahlarda ve bıçaklarda bir sürü kişinin ölümü vardı. Masaya yaklaştım ve cam korumalığı açtım ve eserlerimin arasından en favorisi olanını elime aldım.

Desert Eagle Mark XIX, tamtamına 200 metre azemi menzile sahip ve dünyanın en iyi tabancalarından olduğu için her yiğidin harcı değildi.
Avınızı tam 200 metre öteden header(kafasına tam isabet) yapabilirdiniz.

Övünmek gibi olmasın ama kızım çok canlar yakmıştı bu zamana kadar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Övünmek gibi olmasın ama kızım çok canlar yakmıştı bu zamana kadar. Elimdeki tabancamı nazikle geri yerine koydum ve yanındaki göz kamaştırıcı bıçağımı aldım.

Emerson EOD Knife, kendisi mayın ve patlayıcı uzmanları için geliştirilmiş ama ben daha çok insanların üzerinde kullanmayı tercih etmiştim bebeğimi. İçlerinden en çok aşık olduğum bu kızım bana güzel ödüller de kazandırmıştı.

Elimdeki bıçağı nazikçe yerine bıraktım ve gözlerim ilk görüşte aşık olduğum kızıma ilişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elimdeki bıçağı nazikçe yerine bıraktım ve gözlerim ilk görüşte aşık olduğum kızıma ilişti. Yavaşça ve nazikçe sarı bebeğimi elime aldım ve tavana doğru uzattım.

Spyderco Dragonfly, Spyderconun tanıdık olan bu çakısı genellikle balıkçıların tercihi. Ağı kesmeden balığa ulaşamazsın, benim değişimle, kol veya bacak kesmeden paraya ulaşamazsın.

Bebeğimi tam bakış hizama indirdim ve ufak bi öpücük kondurdum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bebeğimi tam bakış hizama indirdim ve ufak bi öpücük kondurdum. Onu da nazikçe yerine koydum ve cam korumayı kapattım.

Bakışlarım pofuduk yatağıma deydiğinde kahkaha atmadan edemedim. Yavaş adımlarla yatağıma ilerledim ve oturdum bakışlarım masama takılıp kalmıştı.

Bu bebeklerimin üstünde çok fazla emeğim vardı ve hepsi çocuğum gibiydiler.


Wuuppss. Bu bölümde Ecrinin favori bebeklerini gördük. Diğer bölümde görüşürüzzzzzzzz.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now