Misafir

510 38 7
                                    

Yorgun bi şekilde kendimi yatağıma atmış tavana bakıyodum. Emreyle Andaç mutfağı düzenliyelim derken savaş yerine çevirmişlerdi. Bende kolları sıvayıp yardım etmiştim. Ve bi an da kendimizi banyoyu temizlerken bulmuştuk. Son zamanlarda evin durumunu görmezden gele gele iyice harabeye dönüşmüştü.

Şimdide Emre ve Andaç Birayları almak için çıkmışlardı. Bende Polatla uzanmış gelmelerini bekliyodum. Aslında nolur nolmaz anahtarı Emreye vermiştim.

Gözlerim aynadaki yansımama kayınca saçlarımın berbat olduğunu bi daha farketmiştim. Polatı da dürterek ayağa kalktım ve kapımı kilitledim. Telefonumu şarjdan çıkartıp Emreye kısa bi mesaj yazmıştım.

*mesajlar*

Ben:Odamın önünden geçeni sikerim


Mesajı attım ve hemen geri kapatıp banyoya ilerledim. Kapıyı bilerek açık bırakmıştım çünkü Polat arada sırada geliyodu. Dolaptan bi tane saç boyası aldım ve arkada yazılanlara göre hazırladım.

Sonunda saçlarımı boyamaya başlayabilmiştim. Bi yandan saçlarımı boyarken bi yandan da Polata bakıyodum. Bonyonun eşiğinde oturmuş meraklı bakışlarıyla beni izliyodu.

"Napıyım oğlum. Saçlarımın kendine gelmesi gerekiyodu."

Bu dediğime hafif hırlamıştı.

"Seni de boyarım diycem ama sıfır etkisiz eleman"

Geri aynaya döndüm ve son kalan kısımları boyadım. Yarım saat süren saç boyama işlemim bittiğinde elimdeki eldivenleri çıkardım ve çöpe attım.

Polata döndüm kafasını hızlıca okşadım ve tekli koltuğuma oturdum. Bi bana bi de kilitli kapıya bakıyodu.

"Kilitlemek zorundaydım bi kere. Yoksa aşağı inip misafirlerimizi korkutup kaçırabilirdin. Hem yanlarına gitmek gibi bi hevesim yok"

Hafifçe gülümsemiş ve camdan yansıyan tahminlerimce arabanın fenerleri gözüme çarptı. Ayağa kalktım ve cama doğru ilerledim.

Doğru tahmindi Emreler gelmişti. İlk baş arabadan Emreyle Andaç indi daha sonra da Birayla Tanay inmişlerdi.

Gözlerim arkada korkak adımlarla ilerleyen sarışınıma ilişti. Beyaz bi kot pantolon üstüne de koyu gri renginde salaş bi kısa kollu giymişti.
Aynadan üstüme baktığımda benimde altımda beyaz bi eşofman ve üstümde de gri kısa kollu vardı.

Temizlikten sonra üstümü değiştirmiştim ama bu kadar güzel bi tesadüfle karşılaşmayı beklemiyodum.


Bu bölümle idare edin diğer bölümüde yazıyorum. Bu akşam onu da yüklerim. Kendinize cici bakın😊

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıOnde histórias criam vida. Descubra agora