Ziyaret

394 32 0
                                    

Hastanede iki gün geçirmiştik. Ecrin yoğun bakımdan çıkıp normal odaya geçtiğinden beri içim rahattı. Ama doktor her zaman kendimizi olacaklara karşı hazır tutmamız gerektiğini söylemişti.

Şimdi ise Burağın yoğun ısrarlar sonucu eve gelmiş sıcak bir duş almıştım. Karnımı doyurmadan direk Ecrinin odasına girmiştim. Ecrin dışardan bakıldığında soğuk ve sert gözüküyo olsa bile içi tam tersiydi.

Yatak takımı bile çizgifilm karakterlerinden oluşan bir seri katildi. Pofuduk yatağına oturdum ve yastığını kucağıma aldım. İstemsizce göz yaşlarım firar ederken bakışlarım yavaşça duvara kaydı.

Bu duvara her defasında öldürdüğü insanların resimlerini asardı. Şimdi de öyle yapması gerekiyodu. Sıçtığımın hastanesinden çıkıp buraya gelmeli ve sikik insanların resimlerini asmalıydı.

Yastığına derin bir öpücük kondurduktan sonra geri yerine bıraktım ve gardırobuna döndüm. Eşyalarını ellememden nefret ederdi. Ama o gün Biraya tekte tişörtünü vermişti. Burukça gülümsedim ve her zaman evin içinde giydiği tişörtü alıp giydim.

Aynadaki yansımama baktığımda bir zombiden farksız görünüyodum. Düşüncelerimi çalan kapı zili bozmuştu. Odasına son kes göz gezdirip kapıyı açmak için aşşağı indim.

Andaçın olduğunu düşünerek hızla açtığımda karşımda gözleri şiş ve berbat gözüken Biray ile Tanay görmeyi planlamıyodum.

Ne olduğunu kavramaya çalışırken hızla içeri girmişler ve direk salona geçmişlerdi. Arkalarından kapıyı kapatıp bende salona geçmiştim.

Tanay elleriyle yüzünü kapatmış şekilde üçlü koltukta otururken Biray ise salonun ortasında dolanıp duruyodu.

"Ne işiniz var burda?"

Sesimin soğuk çıkmasına özen göstererek sormuştum ama Biray buna aldanmamış bana doğru sert bir şekilde bakarak konuşmaya başlamıştı.

(B):"Ecrin nerde?"

Sorusuyla afallasamda bozuntuya vermeden cevapladım.

"Markete gitti"

(B):"Öyle mi?"

Bana tek kaşını kaldırarak bakmaya başlamıştı.

(B):"Ecrin nerde Emre?"

Sonlara doğru gözünden bi damla düşmüştü. Sesi kısılmış ve kıpkırmızı olmuştu.

(T):"Emre doğruyu söylermisin?"

"Hayırdır siz ya. Sorguya mı-"

Lafımı bitiremeden Biray yüksek çıkan sesiyle bağırmıştı.

(B):"Ecrin hastanede mi?"

Şaşkın bakışlarla Biraya bakarken Tanay araya girmişti.

(T):"Marketten geliyoruz Emre. Andaç telefonla konuşurken duyduk"

Derin bi nefes aldım ve yavaşça kafamı olumlu anlamda sallamış ve başımı yere eğmiştim.

(B):"H-hangi hastanede? Durumu nasıl?"

Sesi iyice içine kaçmıştı. Kafamı tekrar Biraya doğru kaldırdığımda tekli koltuğa oturmuş sarsılarak ağlamaya başladığını görmüştüm.

Dayanamamış gözümden dökülen yaşı hızlıca silmiş ve Birayın dizlerinin dibine giderek oturmuştum. Varlığımı hissetmiş olacak ki kıpkırmızı olan gözleriyle bana doğru bakmış ve yalvarırcasına konuşmuştu.

(B):"Y-y-yalvarırım Ecrinin yanına gidelim"

Sessizce kafamı olumsuz anlamda sallamış ve o anda gözümden bir yaş daha firar etmişti.

(B):"Emre lütfen, yalvarırım gidelim"

Derin bi iç çekmiş ve fısıldar gibi cevaplamıştım.

"Hayır olmaz"

Vücudunu iyice geri yaslamış ve yüzünü elleriyle kapatarak ağlamaya başlamıştı. Gözlerimi elimin tersiyle silerek ayağa kalkmış ve Birayı da ayağa kaldırmıştım.

"Hadi gidelim"

Dıdıptııssss. Finale adım adım.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now