Böyle Mi Bitmeliydi? *final part1*

563 26 2
                                    

Dar ve ıssız sokaklardan kimden, kimlerden kaçtığımı bilmeden ter içinde kalmış bi şekilde koşuyorum. Peki neden kaçıyorum? Neden peşimde benden iri iri adamlar var?

Arkama baktığımda birisinin bana çok yakın olduğunu görüyorum. Geri önüme dönüyorum ve olabileceğim en hızlı şekilde koşmaya başlıyorum.

Karşıma işlek bir sahil çıkıyor. En ucra köşesine hareket ediyorum. Arkama baktığımda adamlardan iz yok. Hemen çaprazımdaki büyük ağaca gövdemi yaslıyorum.

Yoruldum. Artık ayaklarım bedenimi taşıyamaz halde. Susadım. Suya ihtiyacım var. Dinlenmeye ihtiyacım var. Huzura ihtiyacım var.

Daha sonra birisinin "işte orda" dediğini duyuyorum. Sesin geldiği yöne baktığımda adamların beni bulduğunu farkediyorum.

Gözüme kestirdiğim başka bir sokağa doğru hızla koşmaya başlıyorum. Hissediyorum birisi çok yakınımda. Arkama bakmaya cesaret edemiyorum. Çünkü bakarsam afallarım ve yakalanırım.

Karşıma tekrar işlek cadde çıkıyor. Son gücümle oraya koşmaya başlıyorum. Caddeye çıkıyorum evet kurtuldum derken büyük bir kamyon son hız üstüme doğru geliyor.

Kendimi güçlükle karşı kaldırıma atıyorum ama çok geç yakalanmışım. Dört tane benden iri, iğrenç adamlar. Biri kollarımı ayaklarıyla tutmuş. Diğeri ise yara olan bacağımın üstüne son gücüyle bastırıyor.

Gözümü kapatıyorum acıyla. Alnımın üstünde soğuk bir metal hissi. Güçlükle gülüyorum. Adam gülmemden rahatsız olacakki alnımdaki silahı çekiyor ve boğazıma bıçak dayıyor.

Yine gülmeye devam ediyorum. Bu sefer bıçağı hissediyim diye boynuma bastırıyor. İşte o an sıcak akışkan bişey hissediyorum.

Kulağıma eğilip bişeyler fısıldıyor ama duyma yetimi kaybetmiş gibiyim. Daha sonra karnımın sol üst kısmına ve ardından yaralı bacağıma üst üste üç kez ayeş ediyor.

Soğuk zeminin üstünde kırmızılara boyanmış şekilde yatıyorum. Kafam sağ tarafa doğru kayarken eş zamanlı olarak gözümden yaşlar süzülüyor.

Karşı taraftan biri adımı bağırarak bana doğru koşuyor. Sarışınım.
Hemen dibime diz çöküp yardım çığlıklarıyla her yeri inletiyor adeta.

Daha sonra saçlarımda yumuşacık eller hissediyorum. Yarım yamalak gülümsüyorum bu haline. Göz kapaklarım artık dayanamazken hala inat ediyorum.

Yüzünü öyle bir seviyorum ki eğer göz kırparsam bidaha asla göremem. Yanıma düşmüş soğuk ellerimi yumuşak sıcak elleriyle kavrıyor ve sayısız öpücük konduruyor.

Buraya kadarmış güzelim. Affet beni. Seni daha erken keşfetmediğim için affet beni. Sevgine sevgimle karşılık veremediğim için affet. Ben ve kalbim sonsuza dek seninleyiz.

"Ecrin hayır"

Bir iç çekiş.

"Hayır, hayır"

Bir iç çekiş daha

"Hayır yalvarırım aç gözlerini"

Ve bir iç çekiş daha.

"Hayır. Hayır beni yalnız bırakamazsın"

Kısa tutuyorum. Bu final part1'di diğer bölümde görüşürüüüüüzzz😊

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now