İlk Konuşma

1K 59 1
                                    


Sabah uyandığımda saat 3 tü ve başım feci şekilde ağrıyodu. Dün akşam işi sapasağlam halletmiş parayı cebimize indirmiştik. Bunu kutlamak içinse marketten bi kaç içki alıp kafaları dağıtmıştık.

Yataktan sürünerek banyoya ilerledim ve elimi yüzümü soğuk suyla yıkadım. Karnımın guruldamasıyla zaman kaybetmeden mutfağa indim ve tıkanmak için kendime aparatif bişeyler hazırladım.

Karnımı doyurduktan sonra masayı topladım ve geri odama çıktım. Laptopumu alıp yorganın içine girdim ve o muhteşem zevk aldığım çizgifilmimi açtım. Ama hayat işte. Rahat batıyodu. Huzurlu keyfimi çalan telefonum bozdu. Kim arıyo diye bakmak için telefonumu elime aldım ve Emrenin aradığını gördüm.

Büyük ihtimal hala uyuyodu ve beni odasına su istemek için çağrıyodu. Ama bu sefer gitmiycektim gitsin kendisi alsın piç. Telefonu geri meşgule verdim ve tekrar çizgifilmime döndüm. Tekrar Emre arayınca bu sefer de geri meşgule verdim ve küfür ederek yataktan kalktım.

Emrenin odasına daldığımda odanın boş olduğunu görünce afalladım. Birincisi bu oğlan bu saatte yatıyo olurdu. İkincisi nereye gitmişti bu çoçuk. Üçüncüsü buraya Andaçla beraber gel-. Tabi ya Andaçla çıkmış olmalıydı.

Geri odama döndüğümde telefonumu elime aldım ve Emreyi aradım. İkinci çalışta telefonumu açmıştı.

"Siktiğimin bu saatinde yatağında olman gerekirken neden dışardasın acaba. Ve bu kadar arayıp benim siktiğimin huzurunu bozmaya hakkın yok. Ne güzel burda aşık olduğum çizgifilmimi izliyodum. Bunun bedelini ağır ödiyceksin. Ne yapmış olabilirsinde benim çizgifilmimi yarıda kesebilirsin. Yarım saatin var yarım saatte evde olmazsan sıçtım ağzına"

Cümlemi bitirdikten sonra içime derin bi nefes çekmiştim. Evet sinirlendiğimde hızlı ve nefes almadan konuşuyodum.

Karşıdan bi ses gelmeyince biraz paniklemiştim ama nihayet ses gelmişti.

"Nefes almaya ne dersin?"

Karşıdan gelen sesle afalladım ve telefon ekranıma bidaha baktım. Evet arayan Emreydi ama telefonumu açan Emre değildi.

"Birincisi sen kimsin. İkincisi neden Emrenin telefonu sende."

"Birincisi adım Biray. Biray Akgün. İkincisi kafemde baygın olan bu çocuğun isminin Emre olduğunu bilmiyodum"

Telefon birden elimden düştü ve ben öylece kalakaldım. Emre bi kafeye gitmiş ve bayıl-. Kafamı hızlıca iki yana salladım ve telefonumu yerden tekrar aldım.

"Alo. Ordamısınız"

"E-evet burdayım. Noldu şimdi baştan anlat bana hemen geliyorum"

"Geliyosanız anlatmaya gerek yok. Konum atarım."

"Bekliyorum"

"Telaş yapmayın kendisine gelmeye başladı"

"Geliyorum"

Telefonu kapattıktan sonra üstüme hemen siyah heşofmanlarımı giydim ve aşşağı indim. Kapıdan çıktığım an telefonuma konum gelmesiyle beraber hemen arabaya atladım ve sürmeye başladım.


Uupppsss. Artık bi yerden sonra başlayalım.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now