İhanet

417 36 0
                                    

Emre ve Andaç şok olmuş bi şekilde zeminde kanlar içerisinde yatan Ecrine bakakalmışlardı. Polat ise yerde boylu boyunca uzanan arkadaşının yanına ilerleyip yakasından tutarak Emrelerin dibine sürüklemişti.

Emre ayaklarının dibine gelen kuzeni'nin yanına çömeldi. Ne göz yaşı dökebiliyodu ne de nefes alabiliyodu. Bağırmak çağırmak istiyodu ama önünde yatan beden buna engel oluyodu. Sanki birisi ses tellerini kesmiş gihi hissediyodu. Emre bi kanlar içerisinde kalan kuzenine bi de ellerine geçen kuzeninin kanına bakıp duruyodu.

Andaç ise ne yapacağını bilemez şekilde etrafa bakınırken tamda Ecrinin düştüğü yerde onları otuziki diş sırıtan bir Erna görmeyi planlamıyodu. Yerdeki bıçağı alıp Erna'nın kaçmasına fırsat vermeden iyi bir nişanla bıçağı tam çatıda duran oğlanın üzerine fırladı. Lakin oğlanın yaptığı yanlış hareket sonucunda bıçak tam olarak omzuna saplanmış ve dengesini kaybetmesini sağlamıştı.

Erna çatıdan yere sert bi şekilde düştüğü zaman Emre sesin geldiği yöne baktığında Ernayı Ecrinin düştüğü yerde görmüştü. Savsak adımlarla yanına ilerlemiş ve üstüne oturarak yumruk manyağı yapmıştı.

Andaç Emreyi ondan zorla ayırmış ve geri Ecrinin yanına dönmüşlerdi.

(E):"E-e-ec-rin"

(A):"Şşş tamam sakin ol tamam mı gidiyoruz hemen şimdi "

(E):"Ö-öl-öl-"

Ve Emrenin suratına inen sert bir tokat. Sonunda Emre kendine gelip olayları kavradıktan sonra zaman kaybetmeden Ecrini alıp arabaya binmişlerdi. Emre Ecrinle arka koltuğa geçtiğinde Andaç ise ön koltuğa geçmiş ve hemen havalimanına sürmüştü arabayı.

Emreden telefonu istemiş ve Burağı aramıştı.

(A):"Alo,  alo Burak"

Nefes nefese kalmış bi şekilde konuşmaya çalışıyodu

(B):"Sakin ol neden nefes nefesesin"

(A):"Burak Ecrin"

(B):"Noldu lan Ecrine"

(A):"Burak Ecrin. Ecrin"

(B):"Lan noldu Ecrine söylesene"

(A):"Kanlar içinde kanka. Nefes almıyo"

(B):"N-ne. N-nasıl oldu"

(A):"Bilmiyorum. Bilmiyorum kanlar içinde "

(B):"Sakin ol tamam mı. Sakin olun. Mehmet abiyi arıyorum beş dakikaya hazır olun. Andaç sakin ol kardeşim tamam mı. Stabil tutmaya çalışın durumunu"

(A):"T-t-tamam"

(B):"Arıyorum şimdi sadece sakin olun ve dediğimi yapın"

Suratına kapanan telefonu yan koltuğa atmış ve son hız sürmeye devam etmişti. Aynadan arkaya baktığında Emrenin terler içerisinde kaldığını görmüştü. İçinden defalarca Ecrinin ölmemesi için dualar ediyoken bi yandan da sakin olmaya çalışıyodu.

Upsss. Finale giderek daha da yakınlaşıyoruz.  Ama sadece yakınlaşıyoruz.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now