İlk Görev

608 36 0
                                    

Ecrin şans eseri karşılaştığı köpeğine kısa sürede alışmış ve benimsemişti. Köpeğinin gerçek kimliği açığa çıktığı zaman hem sevinmiş hem de bi o kadar şaşırmıştı. Tek canını acıtan şey ise geçmiş yıllarda Polata şiddet uygulanmasıydı.

İsteği ise bundan sonra yoluna beraber devam edeceği bu arkadaşının canını acıtanların, canını acıtmaktı.

Nereye gittiğini bilmeden arabasını son hız sürüyor ve arada sırada telefonunu kontrol ediyodu. Direksiyonunu sola kırmasıyla telefonu titremişti.

Hemen uygun bi yerde durdu ve hemen mesajlar bölümüne girdi. Sabırsızla beklediği mesajı görünce gülümsemeden edememişti.

Mesajda bulunan konuma oldukça yakındı. Cevap bile göndermeden hızla yola koyuldu. Yaklaşık yarım saatin sonunda aldığı konumun olduğu bölgedeydi.

Arabasını ağaçlık alana doğru parketti ve yanındaki arkadaşına dönerek konuştu.

"Bakalım elinde hangi yeteneklerin kalmış"

Şevkatle arkadaşının başını okşadı ve arabadan inerek bagajı açtı. Eskiden durmaksızın görevlere çıktıkları için Ecrin yedek eşyalarını hep bagaja atardı. Böylelikle hazırlanırken zaman kaybetmez ve hızlıca işini halleder parasını cebine atardı.

Şanslı günündeydi çünkü kuzeni yedek eşyalarını tazelemişti. Gerekli ve yeteri kadar malzemeyi yanına alarak arkadaşının yanına ilerledi.
Cama iki kez tıklatınca ilgisini kendisine toplamıştı.

"İn bakalım aslan parçası"

İnebilmesi için kapısını açtı ve Polat ikiletmeden arabadan inerek aşina olduğu evi süzdü. Bu bakışlardan Ecrin çok şey çıkartabilirdi ama sonraya saklamıştı.

Temkinli adımlarla eve doğru yaklaştılar ve sessizce bahçeye girdiler. Evin bahçesi çeşitli ağaçlar ve çiçekler ile süslüydü. İçeriyi net görebilecel bi ağacın arkasına saklandılar.

Salonun perdesinin olmaması işlerine gelmişti. Ama salonda hiçkimse yoktu. Ecrin Polatı kolacan etmek amaçlo arkasını döndüğünde Polat çoktan temkinli adımlarla arka bahçeye doğru harekete geçmişti.

Ecrinin eli otomatik olarak cebindeki silahı buldu ve o da sessizce arkadaşının peşinden gitti. Polat arka bahçeye gelmiş ve küçük ahşap kapının önünde durmuştu.

Ecrin tekrar evi güzelce süzdü ve gülerek arkadaşının başını okşadı. Ses çıkartmamaya özen göstererek ilk baş küçük ahşap kapıyı açtı. Daha sonrasında Polat zaman kaybetmeden içeri adımladı.

Son olarak ta Ecrinde küçük kapıdan zorlanmadan içeri girdiğinde tam mutfağın ortasında buldular kendilerini. Polat önden Ecrin arkasından salona doğru ilerlediler ve karşılaştıkları görüntü her ikisini de mutlu etmeye yetmişti.




Bölüm atmayalı ne zaman oldu bilmiyorum ama geciktirdiğim için özürlerimi sizlere iletiyorum 💫

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now