Görevimiz: Tehlike

415 35 0
                                    

Saat sabah 9:15

Genç kız eve geldiğinden beri içinde bi huzursuzluk olduğu için rahat edememiş ve uyuyamamıştı. Şimdi ise hırçın oğlanını temkinlice hazırlamış kendisini hazırlıyodu.

Vücuduna yapışan beyaz spor atletinin üzerine korumalığını taktıktan sonra altına rahat edebilecek bi pantolon giymişti.
Pantolonuna hayran olduğu sarı bebeğini ve bıçağını taktıktan sonra üzerine salaş gri bir tişört geçirdi.

Silahını da beline taktıktan sonra artık hazırdı. Yerde uzanmış hazırlanmasını izleyen arkadaşına döndü ve başını okşadıktan sonra odadan çıkıp salona ilerlediler.

Salonda herşey hazır bi şekilde bekleyen ikili Ecrini farkettiklerinde artık çıkma vakitlerinin geldiğini anlamışlardı.

Dörtlü nihayet evden çıktıklarında karşılarında sarı BMW'yi gördüklerinde şaşırmış olsalarda zamanları daralmaya başladığı için hemen arabaya atlayıp buluşma noktasına doğru hareket ettiler.

Buluşmaya son beş dakika kala yetişmişlerdi ve sabah erken saatlerde oldukları için alan bomboştu. Emre arabayı rahat bi yerlere parketti ve hemen arabadan inip kendilerine yer belirlediler.

Emre Ecrinin son günlerde kafasının dağınık olduğunu bildiği ve tehlikeye atmak istemediği için onu nişancı görevi vermeye planlıyodu.

Boş bi deponun önünde buluşçakları için dörtlüde o deponun içindeydiler. Emre görev dağılımlarına başladığında Polat ve Andaçı onları net görebilecekleri kocaman bir ağacın arkasına yollamıştı.

Ecrinde Emrenin dediğine ısrar etmemiş göz nuru ve kendi emeği olan tabancasını alıp deponun çatısına çıkmıştı. Emre de hemen deponun giriş kısmına gizlenmiş avlarını beklemeye başlamıştı.

Günlerini harcadığı kulaklıklarını denemek için sağ kulağındaki kulaklığa iki kez vurmuş ve kırmızı ışığın yanmasını sağlamıştı.

Sinyali alan Andaç ve Ecrinde sol kulaklarındaki kulaklıklarına iki kez vurmuş yeşil ışık yanmasını sağlamışlardı. Cevabı alan Emre sinsice gülümsemiş ve bıçağını hazırlamaya başlamıştı.

(A):"Sesim geliyo mu?"

Koca ağacın arkasınsa gizlenen Andaç diğer ikiliye avlarının geldiklerini haberdar etmiş ve herkes yerlerinde tedbirlice hazırlanmışlardı.

Ecrin durduğu çatı katından herşeyi çok net görebiliyodu. Bakışları ilk baş Emel Ergüle kaymıştı. Sarı saçları her ne kadar ona Birayı hatırlatsa da bu derin düşüncelerden sıyrılmış ne ara geldiğini anlamadığı yarı ispanyol yarı fransız olan adama bakmıştı.

"Andaç şu an aynı hizadalar mı?"

(A):"Hayır şuan değiller"

"Aynı hizada olduklarında bana işaret ver"

(A):"Tamamdır"

Emre ise deponun önünde anlaşma yapan ikiliye görünmeden konumunu değiştirmiş ve ikiliye seslenmişti.

(E):"Ecrin hazır mısın?"

"Aynı hizadalar mı?"

(A):"Denilir ama vur gitsin. Biz hazırız."

"Andaç ipi ıskalamaman lazım. Gerisini Polat halleder"

(A):"O iş bende"

(E):"Üç dediğimde. Bir"

Dörtlü yerlerinde biraz kımıldanmış ve hazır bi şekilde bekliyolardı.

(E):"İki"

Ecrin tetiği çekmiş ve adamın tam kafasına nişan almıştı.

(E):"Üç"

Eş zamanlı olarak Ecrinin bebeğinden çıkan kurşun 5 salisede ilk baş adamın daha sonra kadının yanağını delmişti. Andaç zaman kaybetmeden elektrikli ipi sallamış ve kadının bacağına tam isabet dolamıştı. İşareti alan Polat kadının üzerine adeta saldırmış ve kısa süre içerisinde paramparça etmişti.

Emre kadını parçalara ayıran Polata şaşkınlık içerisinde izliyodu. Aklına silah dolusu çantayı alması gerektiği gelince zaman kaybetmeden çantanın yanına ilerlemişti.

Çantayı alıp ordan ayrılcakken ensesinde soğuk metali hissetmesi bir oldu. Her şeyi temkinli gözlerle izleyen Ecrin bu sefer nişanı Emreye silah tutan adama çevirdi ve ateş etti.

Adam salisede yere kapaklanırken Ecrin arkasından sessizce ona doğru gelen adamdan habersizdi. Andaç Polata işaret ederek her ikisi Emrenin yanına gittiler ve ikili birbirlerini tebrik ettikten sonra sıkıca kucaklaştılar.

Bu kucaklaşmayı bölen şey zemine sert bi şekilde düşen ve yüzünün heryeri kanlar içinde kalan Ecrin bölmüştü.




Umarım buraya kadar okurken sıkılmazsınız. Diğer bölümde görüşmek üzereeeee🖐🏻

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now