Saçma Sapan İşler

551 40 0
                                    

Eziyet gibi geçen yolcuğun sonunda nihayet markete varabilmiştik. Polatı uyandırıp arabadan indirdikten sonra markete giriş yapmıştık.

Elime büyük sepetlerden birini alıp Emreye vermiştim. Bu markette herşey bulabilirdiniz. O yüzden hayvanlar bölümüne gittik. Gözüme farklı renklerde, farklı modallerde olan tasmalar ilişmişti. Oraya doğru ilerledim ve sarı, kırmızı son olarak ta siyah bi tasma almıştım.

Elimdekileri Emreye gösterdiğimde onaylayan bakışlarla elimdekileri alıp sepete atmıştı. Daha sonra da bi kaçtane büyük boylarda Polatın da yiyeceğini tahmin ettiğimiz mamaları aldık.

Son olarak ta orta boylarda iki farklı kap alıp hayvanlar bölümünden ayrılıp kendi ihtiyaçlarımızı gidermemiz için aşşağı kata inmiştik.

Emre direk içki bölümüne giderken göz devirip şampuanlar bölümüne ilerledim. Gözüme ilişen şampuanımı aldım ve saç boyalarına göz attım.

Saçlarım normalde koyu bi kahverengiydi ama kendimi bildim bileli hep siyah saç kullanıyodum. Bi kaç paket siyah saç boyası aldıktan sonra Emrenin yanına ilerledim.

O da zaten gerekli ihtiyaçlarımızı tamamlamış bana doğru geliyodu.

(E):"Elindekiler ne"

"Görme kabiliyetin var demi?"

(E):"Saç boyası?"

"Evet baksana açıldı saçlarım boyarız bugün"

(E):"Onbeş paket?"

"Ne var lan. Dursun işte. Hergün boya almak için markete gelemem"

Elimdeki şampuanı ve boyaları sepete koyduktan sonra kasaya doğru ilerledik.

Aldıklarımızın nekadar tuttuğunu gördükten sonra küçük çaplı bi şok geçirip masrafları Emreye kitlemiştim. Poşetleri alıp Polatla arabaya doğru ilerkerken Emre de arkamızdan söylenerek geliyodu.

Poşetleri ve Polatı arka koltuğa yerleştirdikten sonra ön koltuğa oturdum. Emrede geldikten sonra harekete geçmiştik. Ama istikabetimizin tam tersi yola girdiğimizde Emreye yan bi bakış atmıştım.

(E):"Öyle bakma hiç Andaçı kurtarmaya gidiyoruz"

"Bizim eve mi taşınsa Andaç. Sürekli gece yarısı almak için mis gibi uykumdan uyanmasam"

(E):"Teklifte buluncam"

Göz devirip kafamı cama doğru çevirmiştim. Derin düşüncelerimi Emrenin sesi bölmüştü.

(E):"Ne diyosun şu "yeni komşu" olayına"

"Ne diycem saçma sapan işler"




Geç olmadan diğer bölümüde yayınlıycam inşallah. Kendinize cici bakın😊

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant