Çaresiz

510 37 1
                                    

Yatağımda uzanmış hala bi kaç saat öncesinde duyduklarımı düşünüyodum. Acaba bizden nasıl bi ikili olurdu? En önemlisi mutlu olabilcekmiydik?

Oda giderek sıcaklamaya başlamıştı. Olabildiğince derin bi nefes çektim ve camı açmak için ayağa kalktım. Camın olduğu yere geldiğimde dörtlüyü bahçeye çıkmış orda sohbetlerine devam ettiklerini gördüm.

Görüş alanım Emreyi bulduğunda olduğum yöne doğru sanki çıkmaza girmiş gibi bakıyodu. Ordan çıkmak için bi yol var ama buna gücü yetmiyomuş gibi.

Camı açmamla zaten gözgöze gelmiş ve gölzerimle mutfağa gel demiştim. O da çaktırmamak için boş olan bardakları alıp içeri girmişti.

Mutfağa indiğimde çoktan Emrenin de geldiğini görmüştüm. Önündeki boş olan bardaklara sırasıyla şarap dolduruyodu.

Tezgahın boş olan kısmına geçtim ve oturdum. Emre de işini bitirdiğinde dizlerimin dibine gelerek arkasını tezgaha yaslamıştı.

(E):"Umuyorum ki açıp izlememişsindir"

"Hayır desem ne değişçek ki"

(E):"Sanki evet desen herşey daha normal olcak"

"Bilmiyorum"

Eliyle diz kapağımı şevkatle okşadı ve tam karşıma geçti. İki eli hala iki bacağımdaydı. Bana en şevkatli bakışlarını yolladı ve burukça gülümseyerek konuşmaya başladı.

(E):"Tamam kabul toz bembe bi hayatımız olmadı ama küçücük yaşta savaşmayı başardık. Yeni bi hayata başlıyalı yirmi sene oldu. Hatırlıyomusun kumsalda birbirimize ne dedik? "Gözümüzden ikimizden herhangi biri ölmeden yaş dökmek yok" Hım? Bak hala sapa sağlamız. Güçlüyüz. Her bakımdan. Güzel 10/10'luk bi ailen var. Bilmem kaç senelik boş olan ev tutuldu. Sarışın hatun tarafından."

Ağzım açık bi şekilde Emreyi izliyodum. Tam gözlerimden bi yaş dökülüyodu ki hızlı bi şekilde yaşımı sildi.

(E):"Şimdi olmaz. Sözünde durmalısın"

Kollarımı iki yana açtım ve sarılmasını bekledim. Teklifimi beklemeden kabul etti ve ikimizi şefkatli bi sarılmanın içinde buldum.

Uzun bi sarılmanın ardından geri çekilde alnını alnıma yasladı.

(E):"Daha dünyaya hükmedicez. Pes etmek yok"

"Pes etmek yok"

Alnını geri çekmiş ve görüş hizama gelmişti. Çapkınca gülümseyip yanağımdam masak almış ve bardakları tepsiye dizmek için uzaklaşmıştı.

Mutfaktan çıkmadan önce son bi bakış atıp kafasıyla bahçeyi işaret etmişti. Başımla onaylayıp önden gitmesini izledim. Son zamanlar miğdem alkole karşı geliği için kahve yapıp bahçeye ilerledim.

Dörtlü büyük masada derin bi sohbetin içindeydiler. Anlaşılan gece uzundu ve kafa dağıtmak için mükemmel bi zamandı.



Eveğttt. Bi bölümünde sonuna geldik. Kısmet diğer bölümlere. Ben ve kendimin verdiği karara göre artık sabah yb atçakmışız. Hem daha güzel olurmuş. Belki fikrimiz değişir yine aynı düzende devam ederiz. Boş yapmayalım veeeeğğğ;

Kendinize cici bakın, uykunuzu güzelce alın. İyi geceler güzeller.

İyi okumalaaaarrrrr⚡💜

A L O N E {Girl×Girl} TamamlandıWhere stories live. Discover now