•51•

2K 170 21
                                    

❤ • 💬 • ↗️203142 kedvelés

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤ • 💬 • ↗️
203142 kedvelés

peach.xx sziasztok! ne haragudjatok, hogy eltűntem, de történtek dolgok, amik miatt nem tudtam posztolni. még egy darabig nem lesznek új fényképek, de utána kárpótlásul beújítok valamivel. bye, j.💋

az összes (721) hozzászólás:

horse.seokkie min, te kórházban vagy???
peach.xx mhm😔
   horse.seokkie mi, miért?
peach.xx majd elmondom, hobs

yourdaddy69 már nagyon várom ;)

cat.lover mi történt?

kim.sj jó...MOST AZONNAL ÍRSZ A CSOPORTBA FIAM!
peach.xx jól van, eomma
   kim.sj -_-

kim.nj hol vagy? miért nem válaszolsz nekünk?
peach.xx sajnálom

a69a69 siess, babyboy💋

p.chanyeol haragudnék rád, amiért hetekig ignoráltál, min, de annyira szeretlek, hogy még bocsánatot sem kell kérned, csak mondd el, miért.
peach.xx írok a csoportba💛

baek_hyun minie, mi történt?🥺
peach.xx elmondom...

user1 dagadék
myg._ más esetben nem fordítanék figyelmet egy ilyen kis szar rágóra, mint te, de most különösen rossz kedvemben vagyok, így leszarom, hogy a te szintedre süllyedek. megmondanád nekem, ki a fasz vagy te, user1? egy anonim kis geci, aki jártatja a pofáját, és féltékenységből megbánt embereket. képzeld el, te köcsögduda, hogy jimin a világ LEGJOBB testű pasija. kicsit sem dagadt. és ha mégegyszer meglátom, hogy ilyet kommentelsz  akkor annak kurvára következményei lesznek, érted? senki, mondom SENKI nem írhat ilyeneket a legjobb barátomról, főleg nem egy olyan nyomorék, mint te.
   peach.xx szeretlek, @//myg._ 💛💛💛

jeon.gukkie baba, meg fogsz ölni🥺💕
peach.xx soha, googie <3

uwu, megnéztem a Ragadozó Madarakat, és wow, újra Harley a példaképem, és akarok egy pszicho fanficit írni sok vérrel, és Yoongi-val, vagy Koo-val. Őrült vagyok? :(

𝐍𝐄𝐌 𝐕𝐀𝐆𝐘𝐎𝐊 𝐀 𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘𝐃.↣kookmin ✓Where stories live. Discover now