Research og DHKF

109 9 1
                                    

Jeg og Jack satt foran den lille laptopen min og prøvde å få så mye som mulig informasjon om oss selv og DHKF.
"Søk på Dewi Matahari," sa Jack. Jeg søkte opp Dewi Matahari, og så på all informasjonen.
"Dewi Matahari," mumlet jeg for meg selv.
"Her har vi noe lovende,
Dewi Matahari. En Malayisk solgudinne, store krefter, eneste svakheter er titan og følelser. Dewi Matahari er fyllt med følelser som kan føre til et utbrudd av krefter om de blir trykket. Kjærlighet er spesielt utsatt. Legenden sier at Dewi Matahari ble forelsket i månen, og at de en dag skal møtes gjennom noen andre. Sola og månen vil en dag vandre på jorden,"
"Dypt," hvisket Jack vedsiden av meg. "Søk på meg,"
Jeg søkte opp Dewa Bulan, og begynte å lese opp.
"Dewa Bulan er en Malayisk månegud, store krefter, eneste svakheter er sølv og beskyttelses følelsen han har ovenfor sin kjære. Legenden sier at månegudens eneste kjære er solgudinnen Dewi Matahari, og at de en dag skal vandre på jorden gjennom noen andre," leste jeg opp. "Er det derfor du alltid er så beskyttende ovenfor meg?" Spurte jeg.
"Jeg tror det, måneguden sa at jeg måtte beskytte solens utvalgte, altså deg, for alt i verden. Også føler jeg en svært trang til å beskytte deg mot alt i hele verden," han smilte til meg, og hjertet mitt svulmet.
"Søk på DHKF," sa Jack.
"DHKF, Den Hemmelige Krigs Foreningen, er en samling under jorden som består av store grupper mennesker som ofrer livene sine for å få verdens herredømme. Den skal visstnok ledes av presidenten, og deres nåværende oppdrag er å finne de spesielle to som nå vandrer jorden. Deres navn er Dewi Matahari og Dewa Bulan," leste jeg opp.
"De vil nok ha oss veldig fælt hvis de skriver så mye om hvordan de skal ta oss," sa Jack og så på all informasjonen de hadde skrevet ned.
"Vel de får oss ikke, dessuten har ikke vi de store kreftene de snakker om," sa jeg og trakk på skuldrene.
"Ja, og de kommer ikke nærme deg," sa Jack og smilte til meg. Jeg smilte tilbake, og takket Dewa Bulan for at han var så beskyttende ovenfor Dewi, slik at Jack skulle være beskyttende ovenfor meg.

Solens UtvalgteWhere stories live. Discover now