Ny kraft

110 8 1
                                    

Presidenten likte lite at jeg hadde en kraft han ikke kunne forhindre med titan. Men selv om jeg hadde denne kraften var det ikke noen trussel mot DHKF.
"Våkne, du kommer med meg," sa en ny uniform til meg. Han dro meg opp etter håret og satte på et tau rundt hele meg. Men jeg hørte ikke Jack hamre på glasset, så jeg snudde meg for å se hva det var. Men Jack var ikke der.
"Hvor er Jack?" Spurte jeg uniformen. Han svarte ikke. Snakke klarte ikke jeg heller etter at et nytt lommetørkle ble satt foran munnen min.
Vi gikk i det som føltes som evigheter, til vi til slutt kom frem til en heis. Vi sto i heisen veldig lenge, men til slutt var vi kommet til et veldig stort rom, med mange forskjellige dukker med blinker på sto. Det var klatretau, vegger man skulle komme over, matter med uniformer parat, små skoger med forskjellige feller og rad på rad med store titanstenger som stengte det hele inn som i et fengsel. Dette var et treningsrom. Og i et lite rom innpakket i titanstenger, satt presidenten og noen andre som tydeligvis var viktige for DHKF.
Jeg ble ledet inn i treningsrommet, og tauene og lommetørkle ble tatt bort. Titan armbåndet ble låst av, og uniformen kom seg bort fra treningsrommet.
"Hva er dette for noe?" Ropte jeg mot presidenten.
"Dette, er rommet der du skal utvikle evnene dine. Bare begynn, vi er kun her til observasjon," svarte presidenten ov viftet med armene. Jeg så rundt meg. Jeg hadde ikke tenkt til å trene.
"Skal dette være en slags spøk?" Spurte jeg hånende. "Jeg har ikke tenkt til å være ditt våpen," presidenten nikket.
"Du trenger sikkert litt oppmuntring," sa han og viftet med hendene. Og inn fra en dør oppe i rommet til presidenten kom en stor sterk bredskuldret mann med en uniform litt svartere enn de andre. Bak han flagret en kappe. Og i hendene hadde han en innsurret Jack med lommetørkle foran munnen. Da mannen satte Jack ned, tok han fram en liten kniv, og satte den mot strupen til Jack.
"Jack!" Ropte jeg av ren refleks. Presidenten lo.
"Dette er general Cold, og han vil gjerne kutte din kjære Jack litt," sa presidenten.
Vedsiden av han sto en veldig fornøyd Julie, og viftet med håret.
Jeg knurret og begynte å gå mot en av dukkene. Jeg visste om kraften min med kraftfeltene som jeg hadde vist når Jack dinglet foran meg i armene til presidenten.
Jeg kjente om jeg fortsatt hadde det i meg, og skjøt hendene frem. En kraftkule føk frem og traff dukken så hardt at det ble en stor fordypning der blinken var. Jeg satte hendene til siden, og skjøt to nye kraftkuler ut av håndflatene. Etterpå konsentrerte jeg meg om å sette en boble rundt meg. Det tok litt tid, men når et spyd kom farende mot meg, kom boblen fort opp. Spydet traff kraftskjoldet men ikke meg. Til slutt gikk jeg til den lille skogen. Og til en liten vannkilde der. Jeg lurte veldig på en ting. Om jeg kunne mestre vannet.
"Du kan mestre hvert et element," hvisket Dewi i hjernen min, så jeg prøvde. Jeg strakte ut hendene, og prøvde å løfte opp vannet ved bruk av kraften inni meg. Jeg bevegde hendene opp og ned. Opp og ned. Opp og ned. Presidenten satte seg på tuppen av stolen for å se bedre, general Cold mistet konsentrasjonen om kniven et øyeblikk, og Jack stirret på meg.
Vannet begynte å bølge. Først svakt, så stort. Til slutt ble en stor bølge løftet opp, og det bevegde seg etter bevegelsene jeg gjorde meg hendene. Jeg kastet vannet mot stengene som beskyttet presidenten. Vannet føk gjennom stengene og gjorde han klissvåt.
"Jeg tror det er nok trening for i dag," sa presidenten sammenbittet.
Jeg lo fortsatt idet jeg ble ført vekk tilbake til monteret mitt.
Jack var uskadet, presidenten var klissvåt, og jeg hadde funnet en ny kraft.

Solens UtvalgteWhere stories live. Discover now