LÂCİVERT | ON İKİNCİ BÖLÜM ♤ DİZ KAPAKLARINDAN ÖPÜLEN KADIN

179K 9.3K 8.3K
                                    

Merhaba, lâcivert çiçeklerim.

Nasılsınız?

Önceki bölüme gelen yorumların sayısı epey azalmış. Sizden karşılık alamazsam her hafta bölüm yazmamın bir anlamı olmaz. Rica ediyorum, bölüm sonunda da olsa düşüncenizi beyan edin.

Hikâyemizle ilgili olarak;

Giriş bölümü bitti, gelişme bölümüne bu bölüm itibariyle başlıyoruz. Karakterlerin az çok aile yaşantılarını ögrendiniz. Olayların başlamasıyla birçok şey değişecek. Bunu bu bölümün sonunda anlayacaksınız.

Berceste ve Akif karakterlerini istediğiniz gibi hayal edebilirsiniz. Akif Karan için Corentin Huard'ı kullanıyorum ve birçok kişiden göz rengiyle ilgili eleştiri aldım. Gözlerinin lâcivert olmadığını ben de biliyorum, kör değilim çok şükür. Paylaştığım hiçbir karakter attığım fotoğraflardakiyle birebir aynı değil ki. Sadece yüz hatları benzediği için kafanızda şekillenmesi kolay olsun diye paylaşıyorum. Beğenmeyebilirsiniz ama lütfen hakaretvâri sözlerle rencide etmeyin. Herkes istediği şekilde hayal etmekte özgür. Ben o şekilde hayal etmişim. Saygı duyulsun. Zira ben size saygı duyuyorum.

Uzun bir giriş oldu. Umarım bu bölümde satır aralarında daha fazla yorum görebilirim. Ben aradan çekiliyor ve sizleri KLS'yle başbaşa bırakıyorum.

Keyifli okumalar diliyorum.

12.07.2020

Okuduğunuz saati paylaşır mısınız?

ON İKİNCİ BÖLÜM

DİZ KAPAKLARINDAN ÖPÜLEN KADIN

DİZ KAPAKLARINDAN ÖPÜLEN KADIN

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Radyodan kısık sesle çalan şarkının sözleri arabanın içini dolduruyordu.

Zamanın eli değdi bize,
Çoktan değişti her şey. 
Aynı değiliz ikimiz de,
Zaaflarına bir gece,
Hatalarına bir nilüfer, 
Sevgisizliğine kalp verdim.

Son dize çok dokunaklıydı.

Sevgisizliğine kalp verdim.

Ne demişti şair; Onca sevgiye rağmen kalbi filizlenmemişse, toprağı sen değilsindir. * 

Sevmeyen birini sevmeye zorlayamazdınız. Sevgi zorbalıkla bir arada bulunmazdı. Bazı adamlar ve kadınlar ne yazık ki bunu büyük bir pişkinlikle yapıyor ve adı aşk oluyordu. Yalnıştı. 

KOYU LÂCİVERT SEVDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin