LÂCİVERT | OTUZ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM ♡ KAN KOKAN KIZIL GONCA

115K 7.1K 2.8K
                                    

Merhaba,

Biraz gecikmeli de olsa geldik.

Keyifli okumalar diliyorum.

Okuduğunuz saati paylaşır mısınız?

OTUZ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

KAN KOKAN KIZIL GONCA

KAN KOKAN KIZIL GONCA

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Birkaç Gün Önce...

"Akif Karan," dedi Yarbay elindeki dosyayı üsteğmenin önüne bırakırken. "Sen görevdeyken Berceste'nin babasıyla ilgili bazı gelişmeler oldu." Akif Karan dosyanın ilk sayfasını açtığında Yarbay konuşmasını sürdürdü. "Maalesef adam Zozan kod adlı teröristle iş birliği içerisindeymiş."

Akif Karan irkildi. Berceste'nin gözyaşları zihninde belirdi. Babasını bekleyişi... O adamı bulacağına dair verdiği söz.

Sabit Akıncı'yı bulacağına inancı tamdı lâkin nasıl bir durumla karşılaşacağı belirsizdi. Bu belirsizlik üsteğmenin içini kemirse de sevdiği kadının babası hakkında hep iyi şeyler düşünmüştü. Bu yargının değişmesini istemiyordu. Ama o gün gelip çatmış gibi duruyordu.

"Uyuşturucu ve silah taciri." dedi Yarbay düz bir sesle. "Tırın arkasına sakladığı kasalarla yıllardır bu işi yapıyormuş. Irak, İran ve Azerbaycan'da arama başlatılmıştı. 2 gün önce Azerbaycan'da mobeseye takılmış. Jandarmadan kaçarken zincirleme trafik kazasına karışmış. İkisi jandarma olmak üzere beş ölü var,"

Akif Karan adamın yaptığı işi duyar duymaz içinin buz gibi olduğunu hissetmişti. Üstelik iki silah arkadaşı da şehit düşmüştü.

Lâcivertlerindeki buzdan kristallerdeki tüm iyi düşünceler paramparça olurken tok sesiyle sordu. "Yaşıyor mu?"

Kurtuluş Yarbay esefle soluğunu verdi. "Evet, kazayı ufak sıyrıklarla atlatmış. Şu an Azerbaycan'da, hastanede. Buraya gönderilmesi için gerekli işlemler başlatıldı."

"Kaç yıldır bu işin içindeymiş?"

"On beş yıldır. Ancak bu işi tehditle yaptığı yönünde duyumlar aldık. Berceste'nin arkadaşı Ali Koçyiğit'in babası Hasan Koçyiğit'le jandarma görüşmüş. Hakan Kayalar ya da Zozan'ın tehditiyle yapıyor olabilir."

Akif duyduklarıyla sarsılmıştı. Berceste'nin yaşadıkları ve üvey annesinin intiharını düşününce, Hakan ve Zozan kod adlı teröristin tehditiyle yapma olasılığı yüksekti. Adama karşı içindeki iyi yanı silip atmak istemiyordu ama ortada beş ölü vardı ve buna sebep olanda aynı adamdı.

KOYU LÂCİVERT SEVDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin