LÂCİVERT | YİRMİNCİ BÖLÜM ♤ BİR GÖNLE İKİ SEVDA SIĞDIRAN KADIN

176K 8.6K 3.6K
                                    

Merhaba, lâcivert çiçeklerim. 

Geciktim biraz kusura bakmayın, yoğun bir hafta geçirdim. Yaklaşık 5000 kelimelik bir bölüm oldu. Eski yorumcularımı göremez oldum, bu beni üzüyor. Her birinizin yorumu, düşünceleri ve eleştirileri çok değerli. 

Bir önceki bölüme gelen yorumlar için teşekkür ederim. Oylar hâlâ düzene girmedi umarım emeğimin karşılığını en kısa zamanda alabilirim.

Berceste ve Akif Karan'ın sahnelerinin bolca olduğu bir bölüm oldu. Son sakin bölümler olduğunu belirtmek isterim. Dağ evindeki tatil bittiğinde entrika dolu bölümler başlayacak. 

Satır aralarını çiçeklendirin bakalım.

Keyifli okumalar diliyorum.

Okuduğunuz saati paylaşır mısınız?

YİRMİNCİ BÖLÜM 

BİR GÖNLE İKİ SEVDA SIĞDIRAN KADIN

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

BİR GÖNLE İKİ SEVDA SIĞDIRAN KADIN

Beyaz pamuksu bulutların siyah rengin hâkim olduğu fırça darbeleriyle grileşmesiyle, güneşin sarımtırak ışıkları usul usul yeryüzünden çekilirken, sarkaç misali gökyüzüne tutunan kar taneleri ahenkle üzerimize düşmeye başlamıştı. Esen tatlı rüzgârın hızı da aynı zamanda sertleşmişti.

Rüzgârın esişiyle omuzlarımda salınan saçlarım yüzlerimiz arasına savruldu. Sakallarına takılan telleri çekmek istediğimde elimi tutup engelledi. "Bırak kalsın, kokun üstüme sinsin,"

Kar taneleri usul usul gökyüzünden kopup Akif Karan'ın omuzlarına düşerken başımın iki yanına yaslı duran kollarıyla bana eğildi. "Hiç yaşamadığım duyguları yaşatıyorsun bana, kar çiçeğim,"

Kar çiçeğim. 

Her söyleyişinde daha çok bağlanmama sebep olan hitabıyla kalbim onun için hızlandı. Tiksindiğim ruhumu, bedenimi onunla yeniden sevmeye başlamıştım. Değerli hissetmemi sağladıkça her hücrem onunla dolup taşıyordu.

"Sen de bana," dedim parlayan göz bebeklerinden yansımamı izlerken. "Aklımın ucundan geçmeyen duyguları tek tek yaşatıyorsun," deyip duraksadım ve hemen ardından gülümsedim. "Elimi öyle bir sahiplenişle tutuyorsun ki. Diyorum ki; bu adam benim her şeyim. Düştüğümde ayağa kaldıranım, gecemi kabuslardan kurtaranım,"

"Beni yanında istedikçe bunu gerçekleştirmeye devam edeceğim,"

Kaburgalarıma sığmayan şiddetli darbelerle boğazıma tırmanan kalbim beni zora sokuyordu. Gülümsemem ufak bir iç çekişle söndü. Kıvrımlarında artçı sarsıntılar yaşanan dudaklarımdan kesintili bir nefesi koyverdim. "Seni hep yanımda isteyeceğim," diye itiraf ettiğimde boynumdan yanaklarıma doğru bir sıcaklık dağıldı. Elmacık kemiklerime ulaşan pembeliklerle gözlerim kirpiklerimin aceleyle kırpılmasıyla kapanıp açıldı. 

KOYU LÂCİVERT SEVDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin