Не ми се оплаквай, не твоят задник гори!

799 73 48
                                    

„-Толкова много те обичам. – Гласът му е задъхан и изпълнен със страх. – Винаги ще те обичам. Дори и когато не мога… 

–И аз винаги ще те обичам. Дори и когато не бива.“

(Това е един от цитатите, които винаги могат да ме разплачат.)

Въпреки факта, че спах единствено 4 часа през нощта и то върху бюрото си, не се чувствах зле. Дори напротив, чувствах се добре. А след едно кафе щях да се почувствам още по-добре.

Влизам в асансьора и използвам времето, докато той измине шесте етажа надолу, за да напиша съобщение на Нейтън.

"Утрото е хубаво, излез на терасата и се наслади на слънчевите лъчи. На масата под чашата с кафе се намира отговорът ми на съобщението ти от миналата нощ. Моля те, помисли върху написаното."

Скайлър  

След кратко колебание изпращам съобщението и се усмихвам, доволна от себе си. Мисля, ле постъпвам правилно. Прибирам телефона в чантата си , точно когато вратите на асансьора се отварят пред мен. Престъпвам извън него и поздравявам един от съседите си, господин Самюъл, и му подарявам една лъчезарна усмивка за начало на деня. Обичам да дарявам хората с усмивки, усмихвам се на познати и непознати по улицата, в книжарницата, в кафенето, както и на всяко едно друго място, където се намирам. Позитивизмът е заразен.

Излизам извън кооперацията и се усмихвам до уши, когато виждам Ейнър само на метри от мен, небрежно облегнал се върху черния си джип и ужасно секси. Отделям си няколко секунди, за да се насладя на неустоимо утринния вид на мъжкия екземпляр пред себе си. Черни панталони идеално описваха дългите му крака, а в тях беше загащил тъмнозелена риза, която  подчертаваше цвета на очите му. С преповдигнато настроение и без да се замисля, се затичвам като лудо влюбена тийнейджърка към него и се хвърлям в ръцете му. Когато бях тийнейджърка не успях да се насладя на много неща, на които останалите момичета на моята възраст се наслаждаваха. Но може би сега беше времето да го направя, все пак бях само на 23!

Без да дам на момчето времето да каже нещо, хващам лицето му в дланите си и залепям усните си за неговите. Усещам усмивката му в целувката, а ръцете му се обвиват около кръста ми.

ᴛʜᴇ ᴅᴇᴇᴘ ɢʀᴇᴇɴ sʜᴀᴅᴇs ᴏғ ᴘᴀɪɴWhere stories live. Discover now