Trinaesto poglavlje

898 105 26
                                    

Matea

Stojimo par trenutaka zagrljeni, a ja sam odlučila da večeras ova noć bude naša. Možda nema ni latica ruža, ni svijeća upaljenih, nije ni naša prva bračna noć, ali ja jednostavno želim da večeras mu pripadnem u potpunosti. Dovoljno vremena smo zajedno, i ja sam više nego sigurna u svoju konačnu odluku. Ruke spuštam do njegove majice i uzimam je vrhovima prstiju. Odmaknem se malo, želim da ga gledam u oči dok ovo govorim.

''Ja, želim.''

''Ti, želiš šta?''- srećno me upita, mada zna šta će se dogoditi za par minuta. Želi da mu kažem da nas glas.

''Želim da ti večeras pripadnem u potpunosti, samo ne znam kako.''-iskreno mu priznam. Doza straha je prisutna, ali želja je mnogo veća od straha.

''Oo Matea, ne znaš koliko sam čekao da čujem ove riječi, znam da se plašiš, pa pogledaj i mene, ne želim da ti nanesem bol.''

''Nećeš, samo me ljubi.''

''Želiš da te ja prvim poljubim?''

''Mhmm''

''Tvoja želja za mene zapovjest.''

Oleg se približi, razdvoji svoje usne, dok su mu prsti skliznuli niz njen vrat, zadržavši se ispod njene  kose. Stajala sam iznenađujuće mirno, a moje ruke su se i dalje nalazile na ivici njegove majice. Njegov poljubac je bio strastven i neprocjenjivo lijep. Kao da nam je zadnji. Ja sam počela polako da mu povlačim majicu prema njegovoj glavi, kako je majica otkrivala svaki dio njegove kože, prvo stomaka, zatim grudi i ramena, da bi potom ubrzo ostao bez nje. Potom me je uzeo u naručje i spustio polako na krevet.

''Da li ja smijem isto to tebi da uradim?'' -misli na moju majicu. Samo sam mu klimnula glavom, i zatvorila oči. Polako je jee povlačio prema mojoj glavi, da bi pri svakom pomjeranju majice, ljubio moju kožu.

''Znao sam da će biti ovako, meka si poput pamuka.'' Kada sam samo ostala u grudnjaku, moje ruke su brzo pošle da sakriju moje grudi.  Lice sam okrenula na drugu stranu, da mu ne govorim ovo.

''Znam da su male.''

''Više su nego savršene.''

Nakon ovih riječi malo sam se opustila. Počeo je nježno da spušta poljubce po mome vratu, a zatim polako do mojih grudi. Prvo je poljubio jednu, a zatim drugu dojku, a njegov nos se polako spuštao između njih. Došao je do moga stomaka, malo se izdigao i skinuo moj donji dio. Tako da sam se sada pred njim nalazila samo u grudnjaku i pamučnim gaćicama oje su na sebi imale mede.

''Mhmm mede, mislim da će mi ove postati omiljene.''- njegov nos i usne su se nalazile blizu moje intime, a ja sam pocrvenjela do korjena kose. On to nije ni primjetio, jer je svu pažnju posvetio mojim nogama i prstićima.

Uzeo je moju lijevu nogu, i ostavljao poljubce duž cijele noge, to je uradio i sa desnom nogom. Zatim se odmake, i počeo da skida svoju trenerku. Ostao je u samo u boksericama, koje nisu mogle da sakriju njegovo uzbuđenje. Zar ja to njemu izazivam?

Njegove ruke su se spuštale do mene, ja sam malo raširila noge da se on smjesti. Gledao me je kao da traži potvrdu, a ja sam samo klimnula glavom. Njegove ruke su se našle na mojim leđima i u trenutku moj grudnjak je bio otkopčan. Polako je skidao njega, i svu pažnju je posvetio mojim grudima. Jeza koju je tada osjetila, nastupila je kada je on uzeu u ruke njenu okruglu dojku. Ostavljao je vlažne poljupce po njoj. Svojim zubima je pronašao otvrdlu bradavicu, da bi je prvo grickao a zatim vukao sve više. To je uradio i sa drugom. Bila sam nemirna pod njim, taj užitak, nije se mogao ni sa čim uporediti. Zatim se ponovo vratio do njenih usana, privukavši je što više sebi.

Dok ju je ljubio, nije ni osjetila da se njegova jedna ruka spustila do njenih gaćica, da bi ih počela skidati. Kada je bila potpuno gola pred njim, počeo je da skida svoje bokserice. U tom trenutku samo je zatvorila oči.

''Želiš li da ga vidiš možda?''- tiho je Oleg upita.

''Ne, ovaj.. nisam to nikad vidjela.. pa ne..'' ponovo sam počela da mucam.

''Polako, uzet ću tvoju ruku, samo ćeš ga dodirnuti, je li može tako?''

''Samo zatvorenim očima?''

''Može.''

Uzeo je moju desnu ruku i približio svojoj muškosti. Raširio mi je prste, i blago prelazio po njim. Par puta. A iz njegovih usana je izlazio čisto zadovoljstvo.

Zatim je njegova ruka, počela da istražuje njeno međunožje. Bila je mokra. To je i ona osjetila, a on je prvo jednim, a zatim  sa oba milovao tu mekoću, pripremao za sebe. Širio da bi se navikla na njegovu snagu. Dahtala je i podrhtavala, a on je disao brzo i isprekidano. Svaki djelić njenog tijela je bio upoznat sa njegovim dodirima. A onda je došao taj trenutak.

''Ako te bude boljelo, kaži mi i ja prestajem.''

Uzeo je njenu zadnjicu, ona je prestala da diše, svoje nokte je zabola u njegova ramena. Počeo polako i nježno da ulazi u nju. Osjetila je malu bol. Da bi u jednom trenutku u potpunosti ušao u nju, a ona nije više mogla da izdrži i suze su joj krenule. A njeni nokti su ostavljali crvene tragove po njegovim ramenima i leđima. Uprvo je dala svoju nevinost njemu. Postala je žena, jegova žena. Uradila je to jer je zaljubljena u njega i jer ga voli. Da voli ga, konačno je to priznala i sebi. Znala je da će ovaj trenutak, njih dvoje spojenih ostati zauvijek u sjećanju. Oleg joj je počeo poljubcima da kupim suze, a ona ga je čvrsto privlačila sebi. Bio je miran u njoj.

''Izvinii, molim te izvini, znaš da nije bilo drugog načina, znaš da te ne bi povredio.''

''Mhmm, samo da se ne trebaš ti sad pomjerati u meni. Čitala sam ja u romanim da se tako to radi.''

Vidim da sam ga ovom rečenico malo opustila i nasmijala, znam i da njemu nije lako.

''Pa ako ste, mlada gospođie to čitali, vrijeme je d vam to i dokažem onda. Samo postoji razlika između romana i ovog između nas.''

''A kakva je to razlika?''

''U romanima pročitano, ubrzo se i zaboravi, a ja ću se potruditi da ovo večeras i ti i ja pamtimo do kraja života.''

Počeo je da se pomiče u njoj, prilagođavajući se samo njoj. Ona je važna.

''Nešto se dešava dole''-priznala sam mu.

''Samo se prepusti.'' da bi u istom trenutku doživjeli naš prvi vrhunac.

Legao je na leđa, i privukao mene sebi.

''Jesam li te povredio?''

''Nisi bilo je predivno. Uživala sam u svakom trenutku.

''Da li te boli?''

Okrenula sam se prema njemu, malo izdignula i poljubila ga. Gledajući u oči ovo sam mu priznala.

''Malo, ali ti si me upravo lansirao među zvijezde, i hvala ti na tome. Pred očima sam samo zvijezde vidjela. Uživala sam u svakom trenutku, i drago mi je što sam ovo sa tobom uradila.

''Meni je drago, što smo sada ovo uradili, ovdje u mom krevetu. Svaki put kada krenem da spvam sjetit ću se ovog i tebe. Hvala ti što si baš meni ovo poklonila.''

Zatim sam se spustila do njegovih grudi, i zaspali smo. Ne pamtim kada sam ovako brzo zaspala.

Poglavlje posvećujem AnaLuar7 i DajanaNikolic nadam se da će vam se dopasti. 💋❤

Mišljenja? 😊







𝐙𝐚𝐭𝐢𝐬̌𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐫𝐮| 𝐳𝐚𝐯𝐫𝐬̌𝐞𝐧𝐚 ✔︎Where stories live. Discover now