18: shine like the stars

3.9K 400 342
                                    

Jungkook'un attığı konumdaki mekâna girdiğimizde Jimin, elini belime koyarak beni hafifçe kendine çekti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jungkook'un attığı konumdaki mekâna girdiğimizde Jimin, elini belime koyarak beni hafifçe kendine çekti. Üst katın balkonuna geldiğimizde gözlerimiz etraftaki iki deliyi aradı. Jimin, "Şuradalar." dedi. Bakışlarıyla işaret ettiği yere baktığımda pistte deli gibi dans eden ikiliyi görmemle Jimin'e döndüm.

"Hâlâ vazgeçebiliriz?" diye sorduğumda Jimin güldü. Gürültülü müzik yüzünden birbirimizi duyabilmek için bağırmak zorunda kalıyorduk. "Jungkook'un dilini bir ömür çekmeye hazır mısın gerçekten?"

Haklılığıyla omuzlarım düştü ve dudaklarım büzüldü. Jimin'in bakışları büzülmüş dudaklarımı bulduğunda kısıldı. Anında toparlanıp bakışlarımı ondan kaçırdığımda güldüğünü anladım.

Merdivenlerden aşağıya indiğimizde sarhoş olan birkaç kişi bana çarpmak üzereyken Jimin belimden tutup beni önüne doğru çekti ve herhangi bir düşme tehlikesini böylelikle önlemiş oldu. Arkamda kaldığı için kulağıma "Dikkatli ol," diye fısıldadı.

Hafifçe güldüm ve ben önde Jimin arkada pistin kenarında deli gibi dans eden ikilinin yanına ilerledik. Bizi ilk fark eden Chaeyoung oldu. Sanırım şimdiden kafayı bulmuştu. Ağzını gere gere "Bizim minnoş çiftimiz geldi!" diye bağırdı ve elini Jungkook'un omzuna koyarak bize bakmasını sağladı. Arkası bize dönük olan Jungkook bize baktığında nefes nefese kalmıştı. Chaeyoung gibi bir delinin enerjisiyle başa çıkmaya çalışmak onu yoruyor olmalıydı.

"Hoş geldiniz!" diye bağırdığında Jimin yanıma geçti ve "Bir masaya geçelim." dedi. Jungkook onu onayladığında Chaeyoung'un beline kolunu attı ve dengesi şaşmaya başlamış arkadaşımla önümüzden ilerledi.

Deri koltuklara sahip bir masaya oturduğumuzda Jungkook "Sipariş verelim." dedi. Onu onayladığımızda Jimin kulağıma eğildi ve "Ne içeceksin?" diye sordu.

"Alkollü bir şey olmasın." dedim. "Eve dönüşte Sana gider, Hei ile ilgilenemem."

Jimin "Eğer alkol almak istiyorsan alabilirsin." dedi. "Hei ile ben ilgilenirim."

Teklifi karşısında düşünmek için duraksadığımda Jimin "En azından hafif al. Kafa dağıtmaya ihtiyacın var, çok yoruluyorsun şu sıra." dedi. Onu onayladığımda Jimin ikimize de hafif alkollü kokteyl söyledi.

Siparişler verildikten sonra giden garsonun ardından Chaeyoung "Var ya şimdiden gözümün önünde yıldızlar var." dedi. Gülerek ona baktığımızda Jungkook onu göğsüne çekti. "Sana bir yıldız yakalayayım?"

Yavşaklıkta sınır tanımıyordu. Gerçekten.

"Taktik değiştir, taktik." dedim. "Chaeyoung kovalamayı daha çok sever."

hide under spotlightsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin