19: he is her happy ending

3.1K 360 296
                                    

Kucağımda huysuzlanan Hei'nin alnına dudaklarımı yasladım. Ateşi yoktu. Demek ki küçük hanım uykusunu iyi alamadığından mızmızlanıyordu.

"E, sen hâlâ giyinmemişsin?!"

Jisoo odaya pata küte girdiğinde parmağımla mızmızlanan Hei'i gösterdim. "Uykuya dalmamak için kendini zor tutuyor ama deli gibi uykusu var. Yatırsam ağlıyor."

Jisoo derin bir nefes verdi ve "Bana ver, uyuturum ben onu." dedi. Jisoo çocuklarla her ne kadar çok iyi anlaşamasa da anasınıfı öğretmeni olduğundan çocuklar konusunda bilgileri sağlamdı.

Ona kafamı sallayıp hâlâ mızmızlanan Hei'i ona uzattım. Jisoo, Hei'i omzuna yatırdı ve "Diğerleri hazır, sen de hazırlan çıkalım. Namjoon alacak bizi." dedi.

Kafamla onu onayladığımda odadan çıktı. Ben de bu sırada üzerime geçende Lisa ile çıktığımız alışverişte aldığım siyah ceket-elbiseyi giymiştim. Altına siyah bir şort giyip siyah diz üstü çizmeleri de geçirdikten sonra düz olan saçlarımı taramakla yetinip hafif bir makyaj yapmıştım. Aksesuarları da taktıktan sonra oldukça iyi görünüyordum.

Odadan çıktığımda Jisoo'yu içeride kızlarla otururken bulmuştum.

Beni ilk fark eden Chaeyoung oldu. "Vay be!" dedi. "Yakıyorsun kızım!"

Jisoo ona bir tane patlattı. "Bağırma, yeni uyudu Hei."

Chaeyoung anında ağzına fermuar çekti. "Sana gelmedi daha, değil mi?" diye sorduğumda Lisa "İki dakikaya buradaymış." dedi.

Aradan birkaç dakika ya geçti ya geçmedi ben çantamı alırken zil çaldı. Chaeyoung kapıyı açtığında Sana telaşla içeriye girdi.

"Kusura bakmayın," dedi. "Trafik vardı ona takıldım."

"Sorun değil," diye gülümsedim. "Hei bugün biraz huysuzdu. Ara sıra ateşini kontrol edersin, olur mu?"

Sana başını salladı. "Bir şeyi yok değil mi?"

"Yok ama temkinli olmakta fırsat var. Ben alkol almayacağım, telefonum açık olur. Her an arayabilirsin."

Kafasıyla beni onayladığında eşyalarımızı alıp evden ayrıldık. Bugün Chaeyoung ve Jungkook'un yaptığı plan üzerine bir yemeğe çıkıyorduk hep birlikte. Aslında ikili puba gitmek istemişti fakat son yaşanan faciadan sonra Jimin ve ben buna şiddetle karşı çıkmıştık.

Neden mi? Chaeyoung canlı yayını açık unutmuştu. Herkes bu olanları görmüş ve yayından çıkarılan kesitler arkadaş ortamlarında makara olmuştu. Jimin ve ben de videodada net bir şekilde gözüküyorduk. Ailelerimiz sosyetede hatrı sayılır bir yere sahip olduğundan magazine gitme boyutunda işin içine Jimin'in dedesi girmiş ve görüntüler sosyal medyadan silinmişti.

Aslında bu birlikte olma işi de, bizim Jimin ile hafta sonu olacak nikâhımız için bir tür eğlence amaçlıydı. Jungkook erkeklerin bekarlığa veda yapması gerektiğini söylemişti fakat Chaeyoung onun kafasına bir tane patlatmış, böyle giderse kendini paspasta bulacağını söylemişti. E, haliyle plan ortak bir eğlenceye dönmüştü.

"Çok abartı olmamış, değil mi?" diye sordu Chaeyoung üzerindekilere bakarken.

Jisoo hafifçe güldü. "Eğer o kırmızı payetli elbiseyi giyseydin abartı olurdu fakat hayır, seni benim giydirdiğim öyle güzel belli oluyor ki trafik lambası gibi durmuyorsun."

hide under spotlightsWhere stories live. Discover now