Ύπουλη επίθεση

27 3 0
                                    

Η Εύα σταμάτησε από τη δουλειά όπως ήταν αναμενόμενο. Έτσι η δύναμη της ομάδας έπεσε στα τρία άτομα. Παρόλο που υπήρχαν δυσκολίες, καταλάβαιναν όλοι τους ότι ήταν για το καλό της συναδέλφου τους. Εκείνη με τη σειρά της έκανε ό,τι μπορούσε από το σπίτι καθώς είχε πάρα πολλές γνωριμίες και διασυνδέσεις, κάτι που έκανε την απουσία της ελάχιστα αισθητή.

Ο Ιάσονας όσο ήταν στη δουλειά έπαιρνε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο για να βεβαιωθεί αν η Εύα ήταν καλά και αν χρειαζόταν κάτι. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσει όλα για να τρέξει δίπλα της. Γενικά ήταν πιο αγχωμένος από εκείνη, παρόλο που δεν περνούσε την ίδια σωματική δοκιμασία με την σύντροφο του. Ο Νίκος δεν έχανε την ευκαιρία να τον πειράξει, ενώ η Νεφέλη πάντα έπαιρνε το μέρος του αφεντικού της.

-Αμάν ρε Ιάσονα. Μεγάλη γυναίκα είναι, μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της!, τον επέπληξε ο Νίκος για πολλοστή φορά μέσα στη μέρα. Ο Ιάσονας τον κοίταξε χωρίς όμως να νευριάσει όπως κάνει συνήθως. Τον τελευταίο καιρό επικρατούσε η ανησυχία.

-Αν της συμβεί κάτι, πρέπει να το ξέρω. Ανησυχώ!, απάντησε καθώς πληκτρολογούσε ένα μήνυμα.

-Είναι στο σπίτι, ασφαλής, και αν συμβεί κάτι θα σε πάρει τηλέφωνο, ή θα το αντιμετωπίσει. Ειδικά αν επιχειρήσει κάποιος να την πειράξει, η Εύα θα τον περιμένει με ένα όπλο στο χέρι, είπε σαρκαστικά ο Νίκος σε μια προσπάθεια να κάνει τον συνάδελφο του να ηρεμήσει. Όμως το αποτέλεσμα ήταν εντελώς αντίθετο. Ο Ιάσονας γύρισε αστραπιαία και τον κοίταξε.

-Αν την πειράξει κάποιος θα τον θάψω ζωντανό!, μούγκρισε.

Την συζήτηση διέκοψε η Νεφέλη που μπήκε στην αίθουσα. Κατάλαβε τι συζητούσαν οι δύο άντρες, αλλά και τι έκανε ο Ιάσονας με το κινητό στο χέρι.

-Έλα, τι χαζομάρα είπες αυτή τη φορά Νίκο;, ρώτησε ανασηκώνοντας το φρύδι της και παίρνοντας ένα αυστηρό ύφος, και τον κοίταξε.

-Μην του δίνεις σημασία Νεφέλη, απλά παίζει με τα προβλήματά μου, της είπε ο Ιάσονας γυρνώντας προς το μέρος της. Ο Νίκος πισωπάτησε βλέποντας την νεαρή να παίρνει το μέρος του συνεργάτη του.

-Γιατί κάθε μα κάθε φορά πρέπει να είστε όλοι εναντίον μου;, παραπονέθηκε με έντονες κινήσεις των χεριών του.

-Γιατί λες μαλακίες!, απάντησαν ταυτόχρονα ο Ιάσονας με την Νεφέλη.

-Τώρα και σε στέρεο, υπέροχα!, απάντησε απογοητευμένος.

Κρυμμένο μυστικό - Μέρος 2οWhere stories live. Discover now