LÂCİVERT | YİRMİ BEŞİNCİ BÖLÜM ♤ DÜŞ KUYTUSU

135K 7.7K 3.9K
                                    

Merhaba,

Nasılsınız bakalım?

Bekletmemek için hızlıca yazdım, umarım severek okursunuz.

Okuduğunuz saati paylaşır mısınız?

Satır aralarını çiçeklendirin bakalım.

YİRMİ BEŞİNCİ BÖLÜM

YİRMİ BEŞİNCİ BÖLÜM ♤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

DÜŞ KUYTUSU

"Senden utanıyorum!"

Gizem'in sözleri bir çığlığı andırıyordu. Ağlamaktan kan çanağına dönmüş olan gözlerini suçlu olmasına rağmen kendini savunmaya çalışan kuzeninin üstüne dikti. Dakikalardır kendini aklamaya çalışıyor ve bunu büyük bir pişkinlikle yapıyordu. Genç kızın sabrı kalmamıştı. Utançtan yerin dibine girmiş, sevdiği insanların karşısında çok kötü bir duruma düşmüştü. Bunun nedeni kuzeniydi.

Sevda hırsını hâlâ taze tutmayı sürdürüyordu. "O orospu için bana bağıramazsın!"

Yeşim Hanım yeğeninin ağır tabiriyle yüzünü buruşturdu. Onun bu kadar kinle ve hırsla dolup taştığını göremediği için kendine kızdı. Bilseydi dağ evinin adresini vermezdi. Gizem gelmemesini tembihlemişti ancak kadın Sevda'nın aklındakilerden habersizce adresi vermiş, yeğeninin kocaman bir yıkıma sebep olacağını bilememişti. 

"Kimseye o kelimeyi kullanmamalısın, Sevda. Ne olursa olsun, Berceste hakkında bir kez daha o kötü sözlerini yineleme!" 

Sevda alayla güldü. "Sizde mi onun tarafındasınız?" içindeki haset azalmak yerine artıyordu.

Yeşim Hanım ılımlı yaklaşımından hiç etkilenmeyen yeğenini daha otoriter bir tavırla uyardı. "Bunun taraf tutmayla bir ilgisi yok, hırslarına yenilerek hiç kimsenin canını yakamazsın, böyle bir hakkın yok,"

Gizem dişlerini sıkarak annesini yanıtladı. "Olur mu anne? Dünya onun etrafında dönüyor! Herkes onun düşünceleriyle hareket etmek zorunda!"

Sonunda patlamıştı. Gizem kendisinden küçük olmasına rağmen Sevda'dan her zaman daha olgun olmuştu. Ailesinin yokluğunu hissettirmemek adına onu hep el üstünde tutmuş, her isteğini yerine getirmişlerdi, ailecek. Lâkin Sevda bunu hiç hak etmediğini sergilediği utanç verici olayla göstermişti. 

KOYU LÂCİVERT SEVDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin