4. Háv méněcennosti

374 57 69
                                    

Isaac se po příchodu domů svalil na postel a povzdechl si. Život prostě nebyl fér. Ten, kterého chtěl, nechtěl jeho a další dva, kteří by si klidně mohli získat jeho srdce, byli zadaní a ještě ke všemu spolu. Možná by se měl prostě smířit s tím, že má prostě vždy smůlu a zůstane navždy sám. Měl by si pořídit mazlíčka. Když už má zůstat sám, aby se měl aspoň ke komu vracet domů. Aby se někdo těšil na jeho návrat a aby se měl s kým v noci mazlit. Ano, to bude ono. Pořídí si psa. Vezme si psa z útulku.

Zrovna zavřel oči a do myšlenek se mu proti jeho vůli vkradli angličané a Giel, než ho však mohly zcela pohltit sny, bytem se rozezněl zvuk vyzvánění jeho mobilu a on musel opět otevřít oči. Podíval se na obrazovku a přetočil očima.

„Ahoj, Leo," pozdravil s povzdechem.

„No čau, taky se nikdy sám neozveš, ty seš kamarád," odfrkla si a Isaac si uměl živě představit, jak přetáčí očima, „slyšela jsem, že už jsou tu ti angličani. Tak pocity a dojmy?" řekla. Znáte takovou tu emoji zvědavých očí? Tak přesně tak teď jistě vypadala patoložka čekající na odpověď.

„Koukám, že zdejší tamtamy fungují stále stejně rychle a dobře. Ano, dnes přišli na stanici a Louis se rovnou seznámil s Gielem, takže zítra očekávám, že si mě zavolá, aby mě mohl seřvat."

„Takže Louis, jo? Vy už si tykáte?" 

„Navrhli to oni a jelikož je Louis kapitán, tak..."

„Počkej, kapitán anglické policie? To je vtip? Děláš si srandu, že?"

„Ne? Proč? Byli tady na dovolené a tak jim nás hned hodili na krk."

„Co? Kdo byl kde na dovolené? Nechápu," Lea zněla nadšeně a zmateně zároveň.

„Louis, kapitán, totiž chodí s Harrym, detektivem, a byli tu spolu na dovolené," vysvětlil a hned na to si povzdechl.

„To je velice zajímavé a jací jsou? Jsou hezcí?"

„Proč? Vždyť je to jedno, jsou spolu."

„Takže jsou."

„Ano, oba jsou krásní naprosto odzbrojujícím způsobem, ale je to úplně jedno, chápeš? Milujou se a já určitě nehodlám jejich vztah ničit, jen... není to fér, víš? Bolí to, tak jsem se rozhodl, že si pořídím psa," chvíli bylo ticho a pak se Lea opět ozvala.

„Bolí tě, že nikoho nemáš, tak si pořídíš psa, místo co bys se mnou šel do klubu a někoho zkusil sbalit? Bože, ty jsi vážně případ. Tobě by stačilo se jen posadit na bar a chvilku si počkat, někdo by se chytil, věř mi. Jsi sexy a nevěříš si, což nechápu proč," nevěřícně se uchechtla a Isaac zamručel s obličejem v polštáři.

„Takhle na lidi nepůsobím, nejsem sebevědomý..."

„To teda stoprocentně nejsi, ale to neznamená, že by sis nemohl aspoň jeden večer na sebevědomýho zahrát, no tak! Pojď se mnou v pátek! Bude to fajn a jestli nikoho nesbalíš, tak s tebou půjdu vybrat toho psa, co říkáš?" zněla jako malé dítě, které škemrá o cukrovinku a maminka mu ji nechce koupit. Isaac se převalil na záda a s povzdechem odpověděl.

„No dobře, jsi neuvěřitelně otravná, víš? Ale opovaž se někam vypařit a nechat mě tam samotného, jinak se zvedám a odcházím," přetočil očima a z druhé strany se ozvalo nadšené vypísknutí. 

„Jupí! Jde se pařit!"

* * *

„Lou! Louisi, prosím," fňukl Harry snažící se udržet zpocených ramen svého staršího přítele a do očí se mu slastí nahrnuly slzy. Původně ani jeden z nich neměl v plánu, aby se od líbání dostali k sexu, ale když už na to přišlo, nestěžovali si. Harrymu se podařilo, aspoň na chvíli vytěsnit z Louisovy hlavy myšlenky točící se okolo jeho méněcennosti, u kterých mladší vlastně vůbec nechápal, kde se vzaly. Nedával mu copak dostatečně najevo, že ho miluje?

Mumie mezi tulipány (Larry, AU)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora