10. Senden nefret edemiyorum.

10.1K 341 44
                                    

Sizden yine bol bol yorum ve oy istiyorum.

Lütfen yorum yapın, fikirlerinizi belirtin. Yorumlarınızı okumak beni mutlu ediyor. Olumlu olacak diye bir kural yok her türlü eleştiriye açığım.

Açıklama; +18
Arkadaşlar bölümde +18 yerler vardır okumak istemeyen yada rahatsız olan pas geçebilir.

10. Senden nefret edemiyorum.

Yolculuk uzun olduğundan oldukça yorucu geçmişti. Uçaktan indikten sonra kalacakları otele gitmek için taksiye bindiler. Yol boyunca Ahugüzar etrafı izledi. Daha önce Çeşme'ye okulda düzenlenen geziyle gelmişti. Onunda hiç bir faydası yoktu. Gece gelmeleri iyi olmadı. Nerden geldiler? Nasıl geldiler? Bilmiyordu.

Ankara'ya uçakla gidemeyeceğine göre otobüs terminalinin nerde olduğunu öğrenmeli, Ankara'ya her saat otobüs bulunur mu araştırmalıydı. Bütün bunları yaparken Baray'a çaktırmamalıydı.

Nasıl yapacağını, ne yapacağını düşünmekten yorgun düştüğünde Ahugüzar'ın başı Baray'ın omzuna düştü. Kızın güzel yüzünü kaplayan saçlarını okşadı Baray. Şu bir kaç gün ikisi içinde çok önemliydi. Gitmekten vazgeçirmeliydi kızı. Aralarında ki duvarları yıkmalı, artık karı koca olmalıydılar.

Şimdiye kadar Narin'i düşünmüştü. Narin ise günden güne başka bir insana dönüşüyor Baray'a sadece acı veriyordu. Onun yanında Ahugüzar'a bakmıyor konuşmuyor hatta yokmuş gibi davranıyordu. Yinede Narin mutlu olmuyordu. Durum böyleykende Ahugüzar'la aralarına daha kalın duvarlar örülüyordu.

Nerdeyse iki ay oluyordu Ahugüzar'la evleneli ama onlar iki yabancıdan farksızlardı. Kız gitmek istemekte yerden göğe kadar haklıydı. Her ne kadar iyi davransada kıza karısı olduğunu hissettirecek hiç bir şey yapmamıştı. Önündeki bir kaç günde aralarında ki bağları kuvvetlendirmeli, evliliklerinin gereğini yerine getirmeliydi. Yalnız olmaları büyük fırsattı. Böylece tamamen onunla ilgilenebilir balayılarını tam anlamıyla yaşayabilirlerdi.

"Otel burası abi." Dedi taksici.

Baray omzunda uyuyan kıza seslendi.

"Ahugüzar."

Baray'ın sesinin sakin tınısı Ahugüzar'ın uyanmasına yetti. Gözlerini açtı. Uyuya kaldığını anladı. Kendini geriye çektiğinde Baray taksiciye parasını uzattı. Bagajdan eşyaları indirdikten sonra otele girdiler.

🔆🔅🔆

Baray ve Ahugüzar, Baray'ın önceden rezervasyon yaptırdı otelde, görevlinin eşliğinde odalarına çıktılar. Saat gece yarısı olmak üzereydi.

Odaya girdiklerinde Baray görevliye bahşişini verdi, gönderdi. Ahugüzar yorgun olmasına rağmen pencereden dışarıya bakınca, muhteşem deniz manzarasını gördüğünde sevindi. Yorgunluğu unutup Baray'a döndü. Canı çılgınlık yapmak istiyordu. Şu bir kaç günde eskisi gibi hayatını dolu dolu yaşamalı Baray'ı gerçek Ahugüzar ile tanıştırlıydı. Hayatın tadını şimdi çıkarmayacaksa ne zaman yaşayacaktı.

"Biliyorum çok yorgunsun ama birşey isteyebilir miyim?"

"Evet."

"Kumsala inelim mi?"

"Gece gece mi? Yorgun olduğunu sanıyordum."

"Hala yorgunum ama deniz havası eminimki iyi gelecek."

"Hazırlan çıkalım o zaman."

Ahugüzar Baray'ın istediğini yaptığına inanamıyordu. Kaçma planları yaptığı için yanına mayosunu almak aklına gelmemişti. Gece olduğundan etrafta kimse yoktu hemde zifiri karanlıktı. Uzun zaman sonra yüzmek onu mutlu edecekti.

DOĞUNUN KIZILI-AHUGÜZAR(tamamlandı)Where stories live. Discover now