8.♛ ︎Ce e în mintea ta?

661 107 32
                                    


    Obrajii mei sigur sunt roșii acum, și nu știu cum să ies mai repede din încurcătura asta.
Nu sunt vreo pudică care să nu poată vorbi despre sex, dar nu sunt pregătită pentru mărturisirea asta, acum.

Tocmai am împlinit optsprezece ani, și sunt încă virgină. Majoritatea fetelor pe care le cunosc de vârsta mea, și-au început viața sexuală demult. Iar eu am fost privită ca și cum aș fi un dinozaur pe cale de dispariție, din cauza asta.

    Richard a fost singurul care n-a pus prea multe întrebări și nici nu m-a presat cu chestia asta. Spunea că mă așteaptă atâta timp cât am nevoie. Dar oricum, relația mea cu el nu ajunsese atât de apropiată, pentru că nu am avut șansa asta, deci momentul potrivit nu ar fi venit niciodată.

    Mintea mea e un haos acum, îmi zboară gândurile în toate părțile și sunt lipsită de idei.
Nu știu cum va reacționa el, tocmai de asta mă tem.

     E ciudat cum, în zilele noastre, am observat mulți băieți care preferă să aibă lângă ei pe cineva care are "experiență", nu pe cineva care e cuminte, n-a fost a nimănui înainte. Mulți fug de chestia asta, și nu înțeleg de ce.

     Încerc să găsesc cât mai repede o modalitate de a-i spune ...cu toate că teama de abandon mă cuprinde.

— Orice ar fi, poți să-mi spui.  Mă privește cu teamă.

— Sunt....virgină, Ray.

Mi-au luat foc obrajii și vreau să caut o gaură unde să mă ascund.

    Își trece uimit mâna la ochi și își freacă tâmplele. Se uită nedumerit la mine, apoi își plimbă ochii prin încăpere scăpându-i un oftat.
Își trece iar mâna prin par, și se scărpină la ceafă. Dă să spună ceva, dar e blocat.

L-am traumatizat. Mă amuz în sinea mea.

I se vede uimirea pe față și nu-și găsește cuvintele să spună ceva.

Îmi răspunde într-un final.

— Tu ... cum adică, ești virgină? Nu.. n-ai cum. Râde nervos.

   Se ridică în picioare și se plimbă dintr-un colț în altul. Tocmai a devenit o situație penibilă. Își duce mâna la bărbie și rămâne pe gânduri oprindu-se pentru o clipă, apoi continuă.

—Nnnn-ai cum Amy, ai optsprezece ani ... Nuu, cum să fii ...virgină?!? Mă întreabă îngrozit, cu ochii mari parcă așteptând să-i spun că suntem la camera ascunsă.

— Da sunt. De ce ți se pare atât de ireal ? Mă îmbufnez.

— Pentru că nu am mai auzit în vremurile noastre vreo fată de vârsta ta, să-mi zică că este virgină. Îmi răspunde la fel de șocat.

— Tu încă n-ai înțeles, că eu nu sunt ca toate fetele pe care le cunoști tu Ray.

    Se pune din nou pe pat, se întinde și închide ochii. Exact în secunda asta cred că m-ar lua pe sus și m-ar trimite din nou de unde am venit, orice, numai să nu mă mai vadă.

Se pare că nu pot să-i spun chiar orice așa cum mă asigurase mai devreme.

Nu-mi zice nimic, dar simt că nu mă vrea aici și acum lângă el. Nu mă așteptam tocmai la reacția asta, dar nici nu știu ce altă reacție ar fi putut să aibe.

Mi-am luat demult gândul de la poveștile cu prinți și prințese de când eram mică, știu că nu există decât în povești. Dar mă simt exagerat de incomod. Probabil că fizic sunt pregătită pentru a-mi începe viața sexuală, dar nu așa. Nu în felul ăsta! Am auzit prea multe povești ale colegelor de liceu, ori prietene cum și-au pierdut virginitatea pe o banchetă din spatele unei mașini, sau fel și fel de locuri mai tâmpite decât altele. Ca apoi, să le lase cu ochii în soare și probabil cu vreun plod în brațe. Am multe colege care n-au mai dat pe la liceu încă din clasa a zecea pentru că stau acasă cu copii...
Sunt conștientă că nu e totul ca în filmele romantice, dar tot nu aș face pasul ăsta atât de devreme, și într-un moment ca ăsta. Măcar de am fi fost singuri, și nu cu toată gașca lui.

Într-o mie de bucățiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum