10. Kapitola

569 22 4
                                    

Taeyong

Vstal jsem na rozklepané nohy a vybral muziku, která mi přišla vhodná. Když pak zazněly první tóny, já i Win jsme bez dechu čekali, až se Ten začne hýbat, ale pohled na něho, jak stojí se zavřenýma očima a vnímá melodii, jako by ji chtěl vstřebat do sebe a najít správný rytmus a souznění se svým tělem, byl taky dost smrtící. Měl jsem pocit, že působí víc a víc nadpozemsky, nebo to měla na svědomí jen má touha a pohled na jeho polonahé tělo? Netušil jsem a bylo mi to fuk. Znovu jsem zalapal po dechu, když opravdu začal tancovat. 

Nevěřil jsem vlastním očím, protože jeho tělo opravdu našlo souznění s melodií, která nebyla moc pomalá, ale ani rychlá a pohyboval se tak přirozeně, ladně a elegantně, jako by byl tanec jeho druhá přirozenost. Smyslně vlnil boky, kroutil zadečkem a jeho tělo se napínalo a uvolňovalo podle zvolených pohybů, které neměly sebemenší chybičku. Byl mega pružný a nepostrádal ani fantazii... bylo poznat, že improvizuje. Byl opravdu úchvatný a jen umocnil mou myšlenku na jeho dokonalost. Vypadá takhle úchvatně i při sexu? Bylo mi jasné, že rozhodně jo.

Ten

Tanec byl vždycky má vášeň, miloval jsem ho od malička. Byl to navíc jeden z mých způsobů jak se udržet ve formě a žádoucím. V posilovně jsem to nesměl přehánět, jinak bych... podle agentury... ztratil svou křehkost, která je prý nejen půvabná, ale taky sexy. Tohle si opravdu hlídají, stejně jako zdravotní stav svých zaměstnanců. Všechny tyhle myšlenky jsem však pustil z hlavy a vnímal jen melodii, která rezonovala mým tělem, a nechal ho hýbat se v rytmu, jako bychom muzika a já byli jedno. Taeyong vybral opravdu skvělou muziku, takovou mám přesně rád a proto bylo mnohem jednoduší se naprosto uvolnit a nechat se ovládat rytmem. Kluky jsem téměř nevnímal, spíš jsem jen tušil, že jim padá brada až na zem, že mě obdivují a ten pocit jsem si náramně užíval. Kdysi byl můj sen stát se profesionálním tanečníkem, až na to, že jsem teď profík v jiném oboru. 

Jenže i tady můžu zúročit všechno, co umím a ještě víc zamotat hlavu svým klientům, kteří jsou pak ochotní připlatit další peníze, jen aby ze mě dostali co nejvíc. Ne že bych byl až tak vypočítavý, jenže každý won navíc se hodí. Muzika dohrála a já se snažil vydýchat se zavřenýma očima, když jsem pocítil něčí ruce na svých zádech a taky dech na mé tváři. Okamžik na to taky jeho rty na těch mých. Nejen podle vůně, ale taky hebkosti rtů jsem poznal, že je to Winwin. Tentokrát se do líbání zapojil o dost vášnivěji a jeho ruce sklouzly na můj zadek, který pevně stiskly, což mě donutilo potichu zavzdychat. „Kurva." ozval se Taeyong spolu se zaúpěním a pak jsem už jen slyšel, jak prudce vyskočil a oddupal někam pryč, zřejmě se převléct. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat