32. Kapitola

576 20 3
                                    

Taeyong

Na chvíli jsem si vybavil všechny pocity, které jsem měl, když jsem v koupelně laskal Tenovo dokonalé a nádherné tělo, když jsem mu kouřil a když on tak krásně vzdychal, což lahodilo nejen mým uším, ale taky mému egu. Ale taky mě to hřálo u srdce, protože jsem chtěl, aby se cítil úžasně a chtěl jsem, aby měl ten nejlepší orgasmus, což jsem naštěstí dokázal. Opravdu v tu chvíli nešlo jen o mě, ale hlavně o něho. Pak jsem si však znovu uvědomil, že je jen prostitut, což mě podivně rozhodilo, přestože jsem to věděl celou tu dobu, ale až teď mě to podivně zasáhlo. Napadlo mě, že se to muselo změnit tím krásným líbáním, kdy jsem opravdu měl chvíli pocit, že líbám přítele, jenže jsem líbal prostituta. 

Nádherného a úžasného, ale pořád jen prostituta. Když pak Win prohlásil, že Ten potřebuje pauzu, došlo mi to ještě víc... ano, je v práci a zaslouží si pauzu jako každý jiný pracující. A v tu chvíli mě to napadlo. Ten je na prodej, tak proč si nekoupit službu, kterou by nikdo jiný zdarma neposkytl? Snad jen nějaký blázen, jenže já bych s bláznem do postele nikdy nešel! Teď, když jsem věděl, že se to stane a po těch myšlenkách, ve kterých jsem toho kluka srovnával s Pretty woman, mě napadlo, že přece jen Tena nejspíš chci trestat za to, že je prostitut. Nepohrdám jím, ale trestám ho...

„Potřebuji panáka." vydechl rozechvěle Ten, zatímco Win už do sebe kopl alespoň třetího. Po tom Tenově oznámení, že souhlasí, začaly měnit jeho uši barvu stejně, jako ji měnily, když jsem mu sdělil tu novinku o prostitutovi, ale tentokrát ho to rozhodilo ještě víc než před tím a zřejmě se potřeboval napít na kuráž. Musel jsem se pro sebe pousmát, je to fakt pako. Já sám jsem měl už velký problém, jen když jsem si naši akci představil, ale chápal jsem Tena, že má jisté obavy, proto jsem mu vtiskl do dlaně hned dvojitého panáka whisky, kterého vypil na ex. „Tak co teď?" zeptal se pořád stejně rozechvěle, hned potom, co se přestal šklebit nad chutí tvrdého alkoholu. „Teď pojď sem!" poručil jsem mu a on vstal a ještě rozechvěleji přišel za mnou. „Sundej ten župan!" pokračoval jsem v rozkazech a on tak udělal. 

Už zase stál přede mnou nahý a v mém rozkroku bolestně zatepalo, když jsem sjel tu dokonalost mlsným pohledem. Tentokrát jsem však věděl, co skrývá jeho dokonalý zadeček, takže mě pohled na něho vzrušoval ještě víc. „Wine, zvedej se!" obrátil jsem se nedočkavě na svého kamaráda, který mě taky poslechl. „Uděláme to takhle..." navigoval jsem je jako nějaký šéf a oba je sjel důležitým pohledem. „Wine, vezmi si Tena na chvíli do své péče, rozehřej ho po té jeho pauze a já se pak přidám... souhlas?" „Fajn." přikývl Win, zřejmě s úlevou, že to do Tena nechci narvat double hned. „A ty taky souhlasíš?" podíval jsem se na to sladké stvoření, které si nervózně žužlalo spodní ret a tvářilo se, že tam není. „Ano." špitl a já jsem ho silně plácl po jeho sexy prdélce. „Tak šup, běžte šukat, nebo se toho rozehřívání ujmu sám a pak bude Tenovi horko až moc... rychle... padejte oba na pohovku!" 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat