17. Kapitola

575 23 4
                                    

Taeyong

„Tae?!" vydechl Win, který si taky nejspíš až teď vzpomněl na mou maličkost. „Jsi v pohodě?" Odtáhl se od Tena a změřil si mě starostlivým pohledem. „To teda kurva nejsem!" vyhrkl jsem bez ohledu na to, jak to vyzní. Byla to sice má chyba, že jsem domluvil prostituta jen pro Wina, stejně tak byla moje chyba, že jsem na ně při šukání čuměl, ale já jsem přesto zuřil právě na ně. „Taky si chci vrznout, sakra." pokračoval jsem naléhavě, zatímco jsem zatínal obě pěsti. „Chci tě taky pro sebe, Tene, slyšíš? Chci tě tak kurevsky moc, že asi zdechnu, když tě nebudu mít. Bože... Tene... musím tě mít!" Popošel jsem až k nim, jenže Ten se na mě už nedíval. Zavřel oči, zhluboka vydechl a pak se podíval do očí Winovi, který chvíli civěl na mě, ale pak se taky zadíval na Tena. 

„Ehmmm... to je trapné..." vydechl kamarád po chvíli opravdu trapného ticha, kdy byl slyšet jen můj zrychlený dech, zatímco já jsem nepřestával zatínat pěsti a civět hlavně na Tena. Čekal jsem, jestli se k mé žádosti nějak vyjádří, což rvalo mé nervy na cáry, takže jsem měl chuť prostě Wina shodit, otočit Tena na břicho a vzít si ho i bez svolení. Ta podívaná a minimálně tři orgasmy z vlastního přičinění mi zatemnili mysl, takže ještě chvíli a opravdu bych toho kluka znásilnil. Teda, doufal jsem, že to nebude nutné. „Chceš ho?" vydechl Win, když se Ten stále neměl k žádné odpovědi. 

„Jestli ne, tak se neboj, nic ti neudělá... nedovolím mu to. Neřekl jsi mi však ani, jestli chceš další kolo, takže pokud ne, je to v pohodě, ani já ti nic neudělám." „Můžeme si dát další kolo pak..." vydechl Ten potichu tak, že jsem ho skoro neslyšel. „Líbilo se mi to s tebou, navíc máš zaplacené víc než jen jedno kolo..." Pousmál se a pak se podíval na mě. „Teď... no... asi toho budu litovat, ale nějak nechci, aby tvůj kamarád umřel." Říkal to sice Winwinovi, ale díval se stále na mě a mé oči i ústa se otevřely v opravdovém úžasu. Myslí tím, v co doufám, že tím myslí?

Ten

Neměl jsem vůbec v plánu mít dva klienty za jednu noc, ale když jsem viděl v jakém je Taeyong stavu a když jsem si vzpomněl, že zrovna jeho jsem původně chtěl za svého klienta, řekl jsem si, že mu to raději dovolím dobrovolně, než aby mě znásilnil. Win s tím zřejmě problém neměl, protože přikývl, vstal a rovnou si z penisu stáhl použitý kondom. Potom odešel, zřejmě vyhodit tu věc do koše a já jsem zůstal ležet, protože se mi nechtělo hýbat, ale sledoval jsem Taeho, který do sebe kopl dalšího panáka a pak se pokoušel ze sebe stáhnout potřísněné tepláky a taky tričko, které taky „zdobilo" jeho sperma. Bylo to opravdu trapné, jenže já jsem už zažil různé ještě trapnější situace, takže jsem tuhle trapnost až tak neřešil, spíš jsem se bál, co by bylo, kdybych nesvolil. Neměl bych se ale bát, co bude, když jsem svolil? 

„Tene..." vydechl Tae, když už byl nahý... hadry nechal ležet jen tak na zemi a já jsem si tak mohl prohlédnout nejen jeho znovu ztopořený a obří penis, ale taky zbytek. Zatajil jsem dech nad tím, jak sexy je. Ne že by Winwin nebyl... sakra, byl a to moc, což jsem si uvědomoval, ale Taeyong... jeho tělo mě prostě přitahovalo ještě víc než to Winovo. Ok, oba mají dokonalá těla, ale sakra... „Pojď sem!" nařídil mi a já jsem se trochu neochotně zvedl. Když jsem stál, chňapl mě za ruku, přitáhl těsně k sobě, takže jsme do sebe narazili nejen hrudníky, ale taky břichy a pak bez varování spojil naše rty. Bylo to nečekané, takže jsem se opravdu lekl, ale neměl jsem čas se vzpamatovat, protože se už dobýval svým jazykem do mých úst, kam jsem ho vpustil. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat