109. Kapitola

604 16 3
                                    

Ten

Umíral jsem pod Taeho dokonalými, přesnými a hlubokými přírazy, kterými dráždil nejen mou prostatu, takže jsem pouze dokázal se zavřenýma očima žmoulat prostěradlo a vzdychat na celý dům, zatímco se mým tělem šířila slast a nepopsatelné pocity štěstí. Bylo to až moc úžasné, na to aby se to dalo zvládat, přesto jsem však nechtěl, aby přestal. Vnímal jsem naplno každý jeho výsun a opětovný příraz, kterými mě „mučil" a současně vynášel až někam do nebe, ale taky jeho pevný stiskl na mých nártech, stejně jako motýlí polibky, které občas věnoval mým chodidlům. Mé srdce tlouklo v rytmu jeho tempa, dech se ztrácel někde mezi vzdechy a občasnými steny a do mých očí se přes pevně semknutá víčka už zase hrnuly slzy, protože těch pocitů, které ve mně můj milovaný prevít vyvolával, bylo až moc. Tae... můj přítel... milovaný přítel... můj poklad, který si budu střežit. 

Tentokrát jsem opravdu uvítal jeho výdrž... užíval jsem si naše spojení, trpěl a miloval. Když se Tae předtím pohyboval pomalu, bylo to mega moc úžasné... maličko mi to připomnělo sex s Winwinem, jenže s Taeyongiem to bylo mnohonásobně krásnější, protože jsem se s ním cítil opravdu milovaný a protože jsem i já dával do našeho sexu lásku... ale teď mě přiváděl k naprostému šílenství a to ani nemusel přirážet nějak tvrdě, stačila jen jeho rychlost a preciznost, což byl opravdu podstatný rozdíl mezi tím, co se dělo dnes a šukačkou před rokem. Opravdu jsem téměř nedýchal, když zpomalil tempo, až nakonec vysunul, aby mě mohl znovu zalehnout a líbat něžně mé rty a taky zkoumat svým jazýčkem má ústa a hrát si s mým jazykem, který mu nadšeně vycházel vstříc. Uvědomil jsem si, že už nikdy nechci, aby mě přestal takhle líbat... tak něžně a současně vášnivě, dokonale procítěně a láskyplně. 

Taky já jsem chtěl, aby naplno vnímal mé city, které jsem vkládal do každého polibku, stejně tak jako do svých doteků, když jsem začal hladit jeho mírně zpocená záda. „Miluju tě." zašeptal do mých rtů. „Tak moc tě miluju!" „A já miluju tebe, Taeyongie." zašeptal jsem zpět. „Tak prosím... ber si mě tak dlouho... tak dlouho dokud oba neodpadneme, ano? Potřebuji tě cítit v sobě, chci tě... miluju tě!" „Ach..." vydechl potěšeně Tae. „Vážně to tak chceš, Tenie?" „Chci." přikývl jsem hned potom, co jsem skousl svůj spodní ret, abych si pak mohl miláčka přitáhnout do dalšího smyslného polibku. „Opravdu chci odpadnout ve tvé náruči..." vydechl jsem do jeho rtů. „Chci tě tak moc, že ani netušíš jak. Tak prosím... pomiluj mě, jak nejvíc můžeš, neboj se... nešetři mě, protože nic krásnějšího jsem ještě nezažil a potřebuji mnohem víc tvé lásky... mnohem víc tebe!" 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat